دانلود کتاب Principles of Protein X-Ray Crystallography (به فارسی: اصول کریستالوگرافی اشعه ایکس پروتئین) نوشته شده توسط «Jan Drenth»
اطلاعات کتاب اصول کریستالوگرافی اشعه ایکس پروتئین
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Jan Drenth
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 332
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 0-387-33334-7 , 0-387-33746-6 , 978-0-387-33334-2 , 978-0-387-33746-3
نوبت چاپ: 3rd
توضیحات کتاب اصول کریستالوگرافی اشعه ایکس پروتئین
کریستالوگرافی اشعه ایکس یک روش شناخته شده برای مطالعه ساختار پروتئین ها و سایر ماکرومولکول ها است. با افزایش اهمیت پروتئین ها، محققان در بسیاری از زمینه ها دریافته اند که دانش کاری پراش پرتو ایکس یک ابزار ضروری است. در این ویرایش جدید از کار اساسی خود، محقق شناخته شده بین المللی دکتر یان درنت مقدمه ای به روز و از نظر فنی دقیق در مورد این موضوع ارائه می دهد و زمینه نظری لازم برای درک چگونگی تعیین ساختار پروتئین ها در تفکیک اتمی را فراهم می کند. مطالب جدید در ویرایش سوم شامل بخشی در مورد دوقلوسازی، یک فصل اضافی در مورد رشد کریستال و یک بحث در مورد پراکندگی غیرعادی تک طول موج است.
X-ray crystallography is an established method for studying the structure of proteins and other macromolecules. As the importance of proteins grows, researchers in many fields have found that a working knowledge of X-ray diffraction is an indispensable tool. In this new edition of his essential work, the internationally recognized researcher Dr. Jan Drenth offers an up-to-date and technically rigorous introduction to the subject, providing the theoretical background necessary to understand how the structure of proteins is determined at atomic resolution. New material in the 3rd edition includes a section on twinning, an additional chapter on crystal growth and a discussion of single-wavelength anomalous dispersion.
دانلود کتاب «اصول کریستالوگرافی اشعه ایکس پروتئین»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.