دانلود کتاب Principles of Food Sanitation (به فارسی: اصول بهداشت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Norman G. Marriott – Robert B. Gravani»
اطلاعات کتاب اصول بهداشت مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Norman G. Marriott – Robert B. Gravani
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 424
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 0-387-25025-5 , 0-387-25085-9 , 978-0387-25025-0
نوبت چاپ: 5th ed
دانلود کتاب «اصول بهداشت مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.