کتاب الکترونیکی

اصول بهداشت مواد غذایی

Principles of Food Sanitation

دانلود کتاب Principles of Food Sanitation (به فارسی: اصول بهداشت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Norman G. Marriott – Robert B. Gravani»


اطلاعات کتاب اصول بهداشت مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Norman G. Marriott – Robert B. Gravani

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 424

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 0-387-25025-5 , 0-387-25085-9 , 978-0387-25025-0

نوبت چاپ: 5th ed

دانلود کتاب «اصول بهداشت مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.