کتاب الکترونیکی

اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین

Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization

دانلود کتاب Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization (به فارسی: اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین) نوشته شده توسط «Hafiz Ahmed – Hafiz Ahmed PhD»


اطلاعات کتاب اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین

موضوع اصلی: بیوشیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Hafiz Ahmed – Hafiz Ahmed PhD

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 410

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 9780849320347 , 0849320348

توضیحات کتاب اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین

کمک بزرگ در کار نیمکت، از نکات نظری تا عملی


Great help at the bench work, from theoretical to practical points

دانلود کتاب «اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.