دانلود کتاب Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization (به فارسی: اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین) نوشته شده توسط «Hafiz Ahmed – Hafiz Ahmed PhD»
اطلاعات کتاب اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین
موضوع اصلی: بیوشیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Hafiz Ahmed – Hafiz Ahmed PhD
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 410
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 9780849320347 , 0849320348
توضیحات کتاب اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین
کمک بزرگ در کار نیمکت، از نکات نظری تا عملی
Great help at the bench work, from theoretical to practical points
دانلود کتاب «اصول و واکنش های استخراج، خالص سازی و خصوصیات پروتئین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.