کتاب الکترونیکی

نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالس

Preservation of Foods with Pulsed Electric Fields

دانلود کتاب Preservation of Foods with Pulsed Electric Fields (به فارسی: نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالس) نوشته شده توسط «Gustavo V. Barbosa-Canovas – Usha R. Pothakamury – M. Marcela Gongora-Nieto – Barry G. Swanson»


اطلاعات کتاب نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالس

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Gustavo V. Barbosa-Canovas – Usha R. Pothakamury – M. Marcela Gongora-Nieto – Barry G. Swanson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 215

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0120781492 , 9780120781492 , 9780080539461

توضیحات کتاب نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالس

نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالسی اصول اولیه PEF ولتاژ بالا را به عنوان یک روش پردازش مواد غذایی با دمای پایین و کاربرد این فناوری در نگهداری مواد غذایی مورد بحث قرار می دهد. این فناوری در سراسر جهان توجه زیادی را به خود جلب کرده است زیرا به دلیل ماهیت محافظه کارانه PEF مقرون به صرفه تر از سیستم های معمولی است. این کتاب به طور کامل جنبه های مهندسی برق و مواد غذایی و همچنین مولفه های علوم غذایی (به عنوان مثال میکروبیولوژی مواد غذایی، سینتیک غیرفعال سازی آنزیم و ارزیابی حسی) را پوشش می دهد.
ویژگی های کلیدی
* مبانی میدان های الکتریکی پالسی با شدت بالا
* طراحی تجهیزات پردازش PEF
* اصول بیولوژیکی برای غیرفعال سازی میکروبی در میدان های الکتریکی
* تغییرات بیولوژیکی ناشی از PEF
* غیر فعال سازی PEF سلول های گیاهی، هاگ ها و آنزیم های موجود در غذاها
* پردازش مواد غذایی توسط PEF
* HACCP در پردازش PEF
* PEF در صنایع غذایی برای هزاره جدید


Preservation of Foods with Pulsed Electric Fields discusses the basics of high voltage PEF as a low temperature food processing method, and the application of this technology in food preservation. This technology is attracting a great deal of interest around the world because it is more cost effective than conventional systems due to the conservative nature of PEF. This book thoroughly covers the electrical and food engineering aspects, as well as the food science components (i.e. food microbiology, enzyme inactivation kinetics, and sensory evaluation).
Key Features
* Fundamentals of high intensity pulsed electric fields
* Design of PEF processing equipment
* Biological principles for microbial inactivation in electric fields
* PEF-induced biological changes
* PEF inactivation of vegetable cells, spores, and enzymes in foods
* Food processing by PEF
* HACCP in PEF processing
* PEF in the food industry for the new millennium

دانلود کتاب «نگهداری مواد غذایی با میدان های الکتریکی پالس»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.