دانلود کتاب Physical Principles of Food Preservation: Revised and Expanded (به فارسی: اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است) نوشته شده توسط «Marcus Karel – Daryl B. Lund»
اطلاعات کتاب اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Marcus Karel – Daryl B. Lund
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 639
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780824740634 , 0824740637 , 9780824755799
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است
خواص، شرایط و اصول نظری حاکم بر ایمنی و کارایی تکنیکهای مختلف نگهداری، نگهداری و بستهبندی مواد غذایی را بررسی میکند. به صورت کیفی و کمی اصول حفظ و پایداری مواد غذایی را فرموله می کند. جزئیات گام به گام روش های نگهداری سنتی و نوظهور از جمله آبگیری، گرم کردن، انجماد، غلظت، تابش و پردازش فشار بالا را ارائه می دهد.
دانلود کتاب «اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.