کتاب الکترونیکی

اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است

Physical Principles of Food Preservation: Revised and Expanded

دانلود کتاب Physical Principles of Food Preservation: Revised and Expanded (به فارسی: اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است) نوشته شده توسط «Marcus Karel – Daryl B. Lund»


اطلاعات کتاب اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Marcus Karel – Daryl B. Lund

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 639

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780824740634 , 0824740637 , 9780824755799

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است

خواص، شرایط و اصول نظری حاکم بر ایمنی و کارایی تکنیک‌های مختلف نگهداری، نگهداری و بسته‌بندی مواد غذایی را بررسی می‌کند. به صورت کیفی و کمی اصول حفظ و پایداری مواد غذایی را فرموله می کند. جزئیات گام به گام روش های نگهداری سنتی و نوظهور از جمله آبگیری، گرم کردن، انجماد، غلظت، تابش و پردازش فشار بالا را ارائه می دهد.


Examines the properties, conditions, and theoretical principles governing the safety and efficacy of various food preservation, storage, and packaging techniques. Qualitatively and quantitatively formulates the principles of food preservation and storage stability. Offers step-by-step detail on traditional and emerging preservation procedures including dehydration, heating, freezing, concentration, irradiation, and high-pressure processing.

دانلود کتاب «اصول فیزیکی نگهداری مواد غذایی: تجدید نظر شده و گسترش یافته است»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.