کتاب الکترونیکی

فتوشاپ 7: نکات و تکنیک ها

PhotoShop 7: Tips and Techniques

دانلود کتاب PhotoShop 7: Tips and Techniques (به فارسی: فتوشاپ 7: نکات و تکنیک ها) نوشته شده توسط «Wendy Willard»


اطلاعات کتاب فتوشاپ 7: نکات و تکنیک ها

موضوع اصلی: تحلیل و بررسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: McGraw-Hill/OsborneMedia

نویسنده: Wendy Willard

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 497

حجم کتاب: 20 مگابایت

کد کتاب: 9780072224467 , 0072224460

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب فتوشاپ 7: نکات و تکنیک ها

استفاده از فتوشاپ در طراحی وب و چاپ را بهبود بخشید. آماده سازی و برنامه ریزی برای توسعه صفحه وب و خروجی چاپ، سپس به طرز ماهرانه ای از آخرین تکنیک های طراحی و تولید استفاده کنید. تنظیمات ساده و همچنین کارهای پیچیده را انجام دهید – تصاویر عکاسی را بهینه کنید، انیمیشن بسازید، رولور اضافه کنید، تصاویر را برای دستیابی به رنگ پوست عالی و سایه های شفاف شفاف، انجام تنظیمات رنگی مناسب، ایجاد دوتون و غیره تنظیم کنید. فتوشاپ 7 نکته و تکنیک که برای طراحان در همه سطوح به دنبال راه حل های بصری هیجان انگیز است، ویژگی های پیچیده اما بسیار قدرتمند فتوشاپ را ابهام می کند.


Improve your use of Photoshop in Web and print design. Prepare and plan for Web page development and print output, then skillfully apply the latest design and production techniques. Perform simple adjustments as well as complex tasks – optimize photographic imagery, build animation, add rollovers, adjust images to achieve perfect skin tones and transparent drop shadows, make appropriate color adjustments, create duotones, and more. Geared toward designers of all levels looking for exciting visual solutions, Photoshop 7 Tips & Techniques demystifies the complicated but enormously powerful features of Photoshop.

دانلود کتاب «فتوشاپ 7: نکات و تکنیک ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.