دانلود کتاب Pesticide Residues in Food and Drinking Water: Human Exposure and Risks (به فارسی: بقایای آفت کش ها در غذا و آب آشامیدنی: قرار گرفتن در معرض انسان و خطرات) نوشته شده توسط «Denis Hamilton – Stephen Crossley»
اطلاعات کتاب بقایای آفت کش ها در غذا و آب آشامیدنی: قرار گرفتن در معرض انسان و خطرات
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Denis Hamilton – Stephen Crossley
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 373
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780471489917 , 0471489913 , 0471955213 , 0471968056 , 0471981214 , 0471968064 , 047180150X
توضیحات کتاب بقایای آفت کش ها در غذا و آب آشامیدنی: قرار گرفتن در معرض انسان و خطرات
این کتاب به بررسی قرار گرفتن در معرض انسان و ارزیابی خطر مصرف کننده در پاسخ به مسائل مربوط به باقی مانده آفت کش ها در غذا و آب آشامیدنی می پردازد.
هر سه حوزه اصلی ارزیابی خطر مصرفکننده از جمله سمشناسی انسانی، شیمی باقیمانده آفتکشها و مصرف رژیم غذایی در کنار هم قرار گرفته و مورد بحث قرار گرفتهاند.
- شامل تصویر وسیع تری می شود – سرنوشت زیست محیطی آفت کش ها
- رویکردی بین المللی با مشارکت کنندگان اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا و استرالیا اتخاذ می کند
- نگرانی های فزاینده در مورد ایمنی مواد غذایی و خطرات برای انسان را برجسته می کند
All the three main areas of consumer risk assessment including human toxicology, pesticide residue chemistry and dietary consumption are brought together and discussed.
- Includes the broader picture – the environmental fate of pesticides
- Takes an international approach with contributors from the European Union, USA and Australia
- Highlights the increasing concerns over food safety and the risks to humans
دانلود کتاب «بقایای آفت کش ها در غذا و آب آشامیدنی: قرار گرفتن در معرض انسان و خطرات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.