کتاب الکترونیکی

شیرینی پزی، چاپ دوم

Patisserie, Second Edition

دانلود کتاب Patisserie, Second Edition (به فارسی: شیرینی پزی، چاپ دوم) نوشته شده توسط «Leonard J Hanneman»


اطلاعات کتاب شیرینی پزی، چاپ دوم

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Butterworth-Heinemann

نویسنده: Leonard J Hanneman

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 350

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 0750669284 , 9780750669283

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب شیرینی پزی، چاپ دوم

این کتابی است که وقتی در کالج در شهر خودم در انگلستان بودم از آن استفاده کردم. شیرینی پزی یک کتاب حرفه ای برای دانش آموزان، نانواها، سرآشپزها، قنادی ها و معلمان است. شیرینی پزی یک صنعت/تجارت است (بعضی ها می گویند این یک هنر است) بنابراین خانم های خانه دار ممکن است کمی گیج کننده باشد، به عنوان مثال، تهیه نان یک فناوری است و از یک کتاب آموخته نمی شود. اگر درک اولیه ای در زمینه محصولات تخمیری، شیرینی، شیرینی های سرد و گرم قنادی و تزئین کیک دارید، این کتاب را دوست خواهید داشت. این کتاب همه چیزهایی را که برای تکمیل مطالعاتم در زمینه نانوایی، تزئین کیک و شیرینی نیاز داشتم را پوشش می‌دهد و هنوز هم از آن در کارم استفاده می‌کنم. هانمن خود یک مدرس مسئول مدرسه نانوایی در کالج هنر و فناوری کمبریج و همچنین رئیس دانشکده نانوایی بود. غذا در کالج لنکستر و مورکامب و همچنین یک ممتحن ارشد سابق برای آزمون 711-01 شیرینی پزی و شیرینی پزی.


This is the book that i used when i was at college in my home city in england.Patisserie is a professional book for students, Bakers,Chefs,Confectioners and Teachers.Patisserie is a craft/trade (some say it’s an art) so housewives may find it a little confusing,for example, Bread making is a technology and carn’t be learnt from a book. If you have a basic understanding in Fermented goods,pastry,confectionary hot and cold sweets and cake decorating then you will love this book. The book covers everything i needed to complete my studies of Bakery,cake decorating and patisserie and i still use it in my work.Hanneman himself was a lecturer in charge of the bakery school at the Cambridge College of Arts and Technology as well as head of food at lancaster and Morecambe college and also a former chief examiner for the 711-01 pastry cooks and patissiers exam.

دانلود کتاب «شیرینی پزی، چاپ دوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.