دانلود کتاب Patisserie, Second Edition (به فارسی: شیرینی پزی، چاپ دوم) نوشته شده توسط «Leonard J Hanneman»
اطلاعات کتاب شیرینی پزی، چاپ دوم
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Butterworth-Heinemann
نویسنده: Leonard J Hanneman
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 350
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 0750669284 , 9780750669283
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب شیرینی پزی، چاپ دوم
این کتابی است که وقتی در کالج در شهر خودم در انگلستان بودم از آن استفاده کردم. شیرینی پزی یک کتاب حرفه ای برای دانش آموزان، نانواها، سرآشپزها، قنادی ها و معلمان است. شیرینی پزی یک صنعت/تجارت است (بعضی ها می گویند این یک هنر است) بنابراین خانم های خانه دار ممکن است کمی گیج کننده باشد، به عنوان مثال، تهیه نان یک فناوری است و از یک کتاب آموخته نمی شود. اگر درک اولیه ای در زمینه محصولات تخمیری، شیرینی، شیرینی های سرد و گرم قنادی و تزئین کیک دارید، این کتاب را دوست خواهید داشت. این کتاب همه چیزهایی را که برای تکمیل مطالعاتم در زمینه نانوایی، تزئین کیک و شیرینی نیاز داشتم را پوشش میدهد و هنوز هم از آن در کارم استفاده میکنم. هانمن خود یک مدرس مسئول مدرسه نانوایی در کالج هنر و فناوری کمبریج و همچنین رئیس دانشکده نانوایی بود. غذا در کالج لنکستر و مورکامب و همچنین یک ممتحن ارشد سابق برای آزمون 711-01 شیرینی پزی و شیرینی پزی.
دانلود کتاب «شیرینی پزی، چاپ دوم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.