کتاب الکترونیکی

پایش نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده

Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops

دانلود کتاب Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops (به فارسی: پایش نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده) نوشته شده توسط «Manuela Zude»


اطلاعات کتاب پایش نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده

موضوع اصلی: اپتیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Manuela Zude

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 594

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 9781420054026 , 1420054023

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پایش نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده

در عصر افزایش آگاهی تغذیه ای، تضمین تغذیه سالم انسان و بهبود موفقیت اقتصادی تولیدکنندگان مواد غذایی از اولویت های اصلی اقتصادهای کشاورزی است. در چارچوب این تغییرات جهانی، فناوری‌های نوآورانه جدید برای مدیریت مناسب محصولات کشاورزی از برداشت و ذخیره‌سازی تا بازاریابی و مصرف مصرف‌کننده ضروری است. نظارت نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده رویکردی وظیفه محور دارد و کاربردهای ضروری را برای درک بهتر ابزارهای حسی غیرتهاجمی مورد استفاده برای محصولات کشاورزی خام، فرآوری شده و ذخیره شده ارائه می دهد.
این جلد معتبر فن‌آوری‌های روش‌های نوری بین‌رشته‌ای را ارائه می‌کند که برای تحلیل‌های درجا امکان‌پذیر است، مانند:
– سیستم های بینایی
– طیف سنجی VIS/NIR
– سیستم های دوربین های فراطیفی
– پراکندگی
– رویکردهای زمانی و مکانی حل شده
– فلورسانس
– حسگر
نوشته شده توسط یک تیم معتبر بین المللی از کارشناسان
با استفاده از چارچوبی از رویکردهای جدید، این متن نشان می‌دهد که چگونه ابزارهای حسگر پیشرفته می‌توانند تجزیه و تحلیل سریع و غیرمخرب خواص بیوشیمیایی، فیزیکی و فیزیولوژیکی، مانند مرحله بلوغ، ارزش غذایی، و ترکیبات نئوفرم‌شده‌ای که در طول پردازش ظاهر می‌شوند، انجام دهند. اینها اجزای حیاتی برای به حداکثر رساندن کیفیت غذایی و ایمنی میوه ها و سبزیجات و کاهش ضررهای اقتصادی ناشی از پوسیدگی تولید هستند. سیستم های کنترل کیفیت به سرعت در تاسیسات تولید مواد غذایی جای پای خود را به دست می آورند و نظارت نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده را به منبعی ارزشمند برای تکنسین های کشاورزی و توسعه دهندگانی تبدیل می کنند که برای حفظ ارزش غذایی محصول و نزدیک شدن به یک فرآیند کنترل دقیق در زنجیره تامین محصولات تلاش می کنند.


In an age of heightened nutritional awareness, assuring healthy human nutrition and improving the economic success of food producers are top priorities for agricultural economies. In the context of these global changes, new innovative technologies are necessary for appropriate agro-food management from harvest and storage, to marketing and consumer consumption. Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops takes a task-oriented approach, providing essential applications for a better understanding of non-invasive sensory tools used for raw, processed, and stored agricultural crops.
This authoritative volume presents interdisciplinary optical methods technologies feasible for in-situ analyses, such as:
– Vision systems
– VIS/NIR spectroscopy
– Hyperspectral camera systems
– Scattering
– Time and spatial-resolved approaches
– Fluorescence
– Sensorfusion
Written by an Internationally Recognized Team of Experts
Using a framework of new approaches, this text illustrates how cutting-edge sensor tools can perform rapid and non-destructive analysis of biochemical, physical, and physiological properties, such as maturity stage, nutritional value, and neoformed compounds appearing during processing. These are critical components to maximizing nutritional quality and safety of fruits and vegetables and decreasing economic losses due to produce decay. Quality control systems are quickly gaining a foothold in food manufacturing facilities, making Optical Monitoring of Fresh and Processed Agricultural Crops a valuable resource for agricultural technicians and developers working to maintain nutritional product value and approaching a fine-tuned control process in the crop supply chain.

دانلود کتاب «پایش نوری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.