دانلود کتاب Olfaction, Taste, and Cognition (به فارسی: بویایی، ذائقه و شناخت) نوشته شده توسط «Catherine Rouby – Benoist Schaal – Danièle Dubois – Rémi Gervais – A. Holley»
اطلاعات کتاب بویایی، ذائقه و شناخت
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Cambridge University Press
نویسنده: Catherine Rouby – Benoist Schaal – Danièle Dubois – Rémi Gervais – A. Holley
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 485
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780521790581 , 0140974733 , 5256223828 , 0521790581
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بویایی، ذائقه و شناخت
این جلد یک ترکیب چند رشته ای از ادبیات در شناخت بویایی و چشایی را ارائه می دهد. متخصصان برجسته فصلهایی را در مورد بسیاری از جنبههای طعم و بوی، از جمله حافظه بو، بازنمایی قشر مغز، مطالعات روانشناسی و تصویربرداری عملکردی، تنوع ژنتیکی در طعم، و ابعاد لذتگرایانه بوها نوشتهاند. این رویکرد یکپارچه است و دیدگاههایی از علوم اعصاب، روانشناسی، انسانشناسی، فلسفه و زبانشناسی را ترکیب میکند و برای دانشجویان و محققان در همه این حوزهها که به دنبال مرجع معتبری در مورد بویایی، ذائقه، و شناخت هستند، مناسب است.
دانلود کتاب «بویایی، ذائقه و شناخت»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.