دانلود کتاب Nutritional influences on bone health (به فارسی: تاثیرات تغذیه ای بر سلامت استخوان ها) نوشته شده توسط «René Rizzoli – Jean-Philippe Bonjour (auth.) – Peter Burckhardt – Bess Dawson-Hughes – Connie Weaver (eds.)»
اطلاعات کتاب تاثیرات تغذیه ای بر سلامت استخوان ها
موضوع اصلی: مردم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer-Verlag London
نویسنده: René Rizzoli – Jean-Philippe Bonjour (auth.) – Peter Burckhardt – Bess Dawson-Hughes – Connie Weaver (eds.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 205
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 1848829779 , 9781848829770 , 9781848829787
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تاثیرات تغذیه ای بر سلامت استخوان ها
تأثیرات تغذیه ای بر سلامت استخوان مجموعه ای از مقالات هفتمین سمپوزیوم بین المللی جنبه های تغذیه ای پوکی استخوان را ارائه می دهد، که انجمن اصلی دانشمندان در زمینه تغذیه و سلامت استخوان است. موضوعات کلیدی این سمپوزیوم شامل نفوذ رژیم غذایی غربی در سراسر جهان، کلسیم، ویتامین D و تعادل اسید-باز بود. این جلد که توسط مقامات در مورد تأثیر تغذیه بر سلامت استخوان نوشته شده است، روندهای نوظهور، پیام های جدید و پیام های جدید را برای خواننده به ارمغان می آورد. آخرین داده های علمی در این زمینه، برای اطلاع رسانی به تحقیقات آینده و عملکرد بالینی. دکتر پیتر بورکهارت، استاد پزشکی در Clinique Bois-Cerf بیمارستان هیرسلاندن در لوزان، سوئیس است. پروفسور بورکهارت علاوه بر فعالیتهایش بهعنوان پزشک و معلم دانشگاهی، بیش از 300 مقاله علمی را تالیف کرده و در چندین هیئت تحریریه عضویت داشته است. دکتر بس داوسون هیوز، استاد پزشکی و دانشمند ارشد تحقیقات تغذیه USDA است. مرکز پیری در دانشگاه تافتز بوستون، در ماساچوست، ایالات متحده آمریکا. دکتر کانی ویور، استاد برجسته و مدیر گروه در گروه غذا و تغذیه در دانشگاه پردو در ایندیانا، ایالات متحده است.
Nutritional Influences on Bone Health presents a collection of papers from the 7th International Symposium on Nutritional Aspects of Osteoporosis, the primary forum for scientists in the field of nutrition and bone health. Key themes from this symposium included the permeation of the Western diet across the globe, calcium, vitamin D and acid-base balance.Written by authorities on the impact of nutrition on bone health, this volume brings the reader the emerging trends, new messages and the latest scientific data in the field, to inform future research and clinical practice.Peter Burckhardt, MD is a Professor of Medicine at the Clinique Bois-Cerf of the Hirslanden Hospital in Lausanne, Switzerland. In addition to his activities as a clinician and academic teacher, Professor Burckhardt has authored more than 300 scientific publications and has been a member of several editorial boards.Bess Dawson Hughes, MD is a Professor of Medicine and a Senior Scientist for the USDA Nutrition Research Center on Aging at Tufts University Boston, in Massachusetts, USA.Connie Weaver, PhD is a Distinguished Professor and Department Head at the Foods and Nutrition Department at Purdue University in Indiana, USA.
دانلود کتاب «تاثیرات تغذیه ای بر سلامت استخوان ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.