دانلود کتاب Nutrition and wound healing (به فارسی: تغذیه و التیام زخم) نوشته شده توسط «Joseph Molnar»
اطلاعات کتاب تغذیه و التیام زخم
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Joseph Molnar
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 378
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780849317316
توضیحات کتاب تغذیه و التیام زخم
اهمیت مواد مغذی مختلف، اعم از درشت مغذیها و ریز مغذیها و ارتباط آنها با نیازهای بدن هنگام بهبودی را شرح میدهد. این کتاب که با مروری بر اصول تغذیه آغاز می شود، نقش کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها و همچنین عناصر کمیاب و ویتامین های محلول در چربی و آب را تجزیه و تحلیل می کند.
با افزایش شواهد در مورد نقش تغذیه نامناسب در ایجاد بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت، بر کسی پوشیده نیست که تغذیه مناسب برای سلامتی مطلوب بسیار مهم است. دستیابی به تعادل صحیح عناصر، بدن را قادر می سازد تا با یک محیط متحرک و اغلب خطرناک سازگار شود. هرگز این قابلیت مهمتر از زمانی نیست که زخمی باقی بماند و اولین خط دفاعی بدن یعنی پوست شکسته شود.
تغذیه و ترمیم زخم، اهمیت چندین ماده مغذی، اعم از درشت مغذی ها و ریز مغذی ها، و ارتباط آنها با نیازهای بدن هنگام بهبودی را توصیف می کند. این متن با مروری کلی برای معرفی مبتدیان به اصول تغذیه و بهبود زخم آغاز می شود، این متن نقش هر ماده مغذی را فصل به فصل تجزیه و تحلیل می کند. نویسندگان کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، عناصر کمیاب و ویتامین های محلول در چربی و آب را مورد بحث قرار می دهند. توجه متعادلی به شرایط کمبود و همچنین بیش از حد سمی که برای هر یک از مواد مغذی قابل استفاده است، می شود. چالشهای خاص برای شفا با فصلهای جداگانه در مورد سوختگی، سرطان و سن بالا در نظر گرفته میشود. این کتاب همچنین شامل فصلی در مورد هورمون ها و دستکاری دارویی در بهبود زخم است. توصیه های خاص برای تجویز مناسب هر ماده مغذی و تغییرات برای شرایط فردی در سراسر کتاب مورد بحث قرار گرفته است. علاوه بر این، جهتهای تحقیقاتی آتی در هر فصل ارائه شده است تا محققان جوان را در این زمینه راهنمایی کند.
در حالی که بسیاری از زخم ها خود به خود خوب می شوند، شرایط بسیاری وجود دارد که مداخله ضروری است. تغذیه و ترمیم زخم اطلاعاتی را در اختیار پزشک، محقق و حتی تازه کار علاقه مند قرار می دهد که برای کمک به بهبودی بدن نیاز دارد.
With mounting evidence regarding the role of poor nutrition in the development of chronic diseases such as heart disease and diabetes, it is no secret that appropriate nutrition is crucial to optimal health. Achieving the correct balance of elements provides the body with the ability to adapt to a shifting and often hazardous environment. Never is this capability more important than when a wound is sustained and the body’s first line of defense, the skin, is breached.
Nutrition and Wound Healing describes the importance of several nutrients, both macronutrients and micronutrients, and their relation to the body’s requirements when healing itself. Beginning with an overview to introduce the novice to the fundamentals of nutrition and wound healing, the text analyzes the role of each nutrient, chapter by chapter. The authors discuss carbohydrates, fats, proteins, trace elements, and fat- and water-soluble vitamins. Balanced attention is paid to conditions of deficiency as well as toxic excess as applicable to each nutrient. Specific challenges to healing are considered with individual chapters on burns, cancer, and age extremes. The book also includes a chapter on hormones and the pharmacologic manipulation of wound healing. Specific recommendations for the appropriate administration of each nutrient and variations for individual circumstances are discussed throughout the book. In addition, future directions of research are provided in each chapter to guide young investigators in the field.
While many wounds heal well on their own, there are many circumstances when intervention is necessary. Nutrition and Wound Healing provides the clinician, researcher, and even the interested novice with the information he or she needs to know to help the body heal itself.
دانلود کتاب «تغذیه و التیام زخم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.