کتاب الکترونیکی

Nutraceuticals – Designer Foods III

Nutraceuticals - Designer Foods III

دانلود کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III (به فارسی: Nutraceuticals – Designer Foods III) نوشته شده توسط «Paul A. LaChance»


اطلاعات کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Paul A. LaChance

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1997

تعداد صفحه: 377

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 9780917678400 , 0917678400

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III

فیتوکمیکال ها اجزایی هستند که به صورت مجزا، به صورت افزودنی یا هم افزایی، معمولاً به عنوان جزئی از غذای کامل عمل می کنند، که دارای ویژگی های نقش محافظتی، پیشگیرانه و احتمالاً درمانی در پاتوژنز سرطان و سایر پیشرفت های بیماری مزمن هستند. Nutraceutical اصطلاحی است که برای توصیف مواد شیمیایی گیاهی مفید استفاده می شود. مکانیسم های اثر مواد مغذی ممکن است یکی از چندین مورد باشد. مواد مغذی ضد رادیکال های آزاد و مواد مغذی آنتی اکسیدانی می توانند آسیب های ناشی از هر مکانیسم بیوشیمیایی را خنثی کنند، اما برخی از آنها با افزایش عملکرد سیستم ایمنی نیز مفید هستند. یک تحلیل اقتصادی محافظه کارانه در سال 1993 در مورد هزینه های مراقبت بیمارستانی و نقشی که سه آنتی اکسیدان مغذی می توانند بر بیماری های قلبی عروقی، سرطان سینه و آب مروارید ایفا کنند، انجام شد. این مطالعه تأثیر بالقوه تنها سه آنتی اکسیدان، ویتامین‌های C و E، و بتاکاروتن و صرفه‌جویی احتمالی سالانه در هزینه‌های مراقبت بیمارستانی را که می‌تواند بیش از 8 میلیارد دلار باشد، در نظر گرفت. پزشکان متخصص بهداشت عمومی معتقدند که 70 درصد بیماری ها قابل پیشگیری هستند. فصل‌های این کتاب برای آشکار کردن دانش موجود و در حال ظهور در مورد مواد مغذی موجود در سیر، سویا و شیرین بیان سازماندهی شده‌اند. فصل‌های اصلی شواهد اپیدمیولوژیک را مورد بحث قرار می‌دهند و فصل‌های بعدی شواهد شیمیایی یا بیوشیمیایی را در سطح سلولی و همچنین ارائه برخی از داده‌های بالینی مورد بحث قرار می‌دهند. نتیجه اصلی تلاش کلی این است که علم مواد مغذی بسیار ناقص است، اما یافته‌های تا به امروز نویدبخش است.


Phytochemicals are components acting individually, additively or synergistically, usually as a component of whole food, that have the characteristics of providing protective, preventative and possibly curative roles in the pathogenesis of cancer and other chronic disease progressions. Nutraceutical is a term used to describe beneficial phytochemicals. The mechanisms of action of nutraceuticals may be one of several. Free radical scavenger and antioxidant nutraceuticals can nullify damage by any number of biochemical mechanisms, but some also exert benefit by enhancing immune function. A conservative economic analysis was done in 1993 of solely hospital care costs and the roles that three nutrient antioxidants could exert on cardiovascular disease, breast cancer and cataracts. The study considered the potential impact of only three antioxidants, vitamins C and E, and beta-carotene, and the possible annual savings in hospital care costs alone, which could exceed 8 billion dollars. Expert public health physicians believe that as much as 70% of disease is preventable. The chapters in this book were organized to reveal existing and emerging knowledge of nutraceuticals found in garlic, soy and licorice. Lead chapters discuss the epidemiological evidence, and following chapters discuss chemical or biochemical evidence at the cellular level, as well as the presentation of some clinical data. A major conclusion of the overall effort is that the science of nutraceuticals is very incomplete, but that findings to date have great promise.

دانلود کتاب «Nutraceuticals – Designer Foods III»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.