دانلود کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III (به فارسی: Nutraceuticals – Designer Foods III) نوشته شده توسط «Paul A. LaChance»
اطلاعات کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Paul A. LaChance
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 377
حجم کتاب: 11 مگابایت
کد کتاب: 9780917678400 , 0917678400
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب Nutraceuticals – Designer Foods III
فیتوکمیکال ها اجزایی هستند که به صورت مجزا، به صورت افزودنی یا هم افزایی، معمولاً به عنوان جزئی از غذای کامل عمل می کنند، که دارای ویژگی های نقش محافظتی، پیشگیرانه و احتمالاً درمانی در پاتوژنز سرطان و سایر پیشرفت های بیماری مزمن هستند. Nutraceutical اصطلاحی است که برای توصیف مواد شیمیایی گیاهی مفید استفاده می شود. مکانیسم های اثر مواد مغذی ممکن است یکی از چندین مورد باشد. مواد مغذی ضد رادیکال های آزاد و مواد مغذی آنتی اکسیدانی می توانند آسیب های ناشی از هر مکانیسم بیوشیمیایی را خنثی کنند، اما برخی از آنها با افزایش عملکرد سیستم ایمنی نیز مفید هستند. یک تحلیل اقتصادی محافظه کارانه در سال 1993 در مورد هزینه های مراقبت بیمارستانی و نقشی که سه آنتی اکسیدان مغذی می توانند بر بیماری های قلبی عروقی، سرطان سینه و آب مروارید ایفا کنند، انجام شد. این مطالعه تأثیر بالقوه تنها سه آنتی اکسیدان، ویتامینهای C و E، و بتاکاروتن و صرفهجویی احتمالی سالانه در هزینههای مراقبت بیمارستانی را که میتواند بیش از 8 میلیارد دلار باشد، در نظر گرفت. پزشکان متخصص بهداشت عمومی معتقدند که 70 درصد بیماری ها قابل پیشگیری هستند. فصلهای این کتاب برای آشکار کردن دانش موجود و در حال ظهور در مورد مواد مغذی موجود در سیر، سویا و شیرین بیان سازماندهی شدهاند. فصلهای اصلی شواهد اپیدمیولوژیک را مورد بحث قرار میدهند و فصلهای بعدی شواهد شیمیایی یا بیوشیمیایی را در سطح سلولی و همچنین ارائه برخی از دادههای بالینی مورد بحث قرار میدهند. نتیجه اصلی تلاش کلی این است که علم مواد مغذی بسیار ناقص است، اما یافتههای تا به امروز نویدبخش است.
دانلود کتاب «Nutraceuticals – Designer Foods III»