کتاب الکترونیکی

نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب

Nitrates and nitrites in food and water

دانلود کتاب Nitrates and nitrites in food and water (به فارسی: نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب) نوشته شده توسط «M J Hill – Knovel (Firm)»


اطلاعات کتاب نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Pub.

نویسنده: M J Hill – Knovel (Firm)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 194

حجم کتاب: 13 مگابایت

کد کتاب: 1591241316 , 9781591241317 , 1855732823 , 9781855732827

توضیحات کتاب نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب

از مقدمه با توجه به نیترات و نیتریت، خطرات درک شده برای تعادل اکولوژیکی در رودخانه ها و دریاچه ها و سلامت انسان است. افزایش سطح نیترات در آب رودخانه منجر به افزایش رشد جلبک ها و در نتیجه کاهش سطح اکسیژن موجود بیولوژیکی (BAO) می شود. در شکل‌های شدید، شکل جلبک‌ها به‌طور نامناسبی روی سطح آب شکوفا می‌شوند و سطح BAO کمتر از مقدار لازم برای حمایت از ماهی‌ها و دیگر جانوران است. در این حد، اختلاف کمی وجود دارد که باید تلاش هایی برای بازگرداندن تعادل اکولوژیکی انجام شود، و این به بهترین وجه با معکوس کردن افزایش غلظت نیترات که باعث این مشکل شده است به دست می آید. خطرات سلامتی کمتر مشخص است، اما شامل خطر متائموگلوبینمی در نوزادان جوان و خطر احتمالی سرطان معده، به ویژه در گروه‌های خاص بیماران پرخطر است. این خطرات بهداشتی منجر به تصویب قانونی برای کنترل قرار گرفتن انسان در معرض نیترات آب آشامیدنی و به عنوان یک افزودنی غذایی شده است. . . در این مورد چه کاری می توان انجام داد و چگونه می توان مشکل را حل کرد (اگر واقعاً مشکلی وجود داشته باشد)؟ افزودن نیترات و نیتریت به غذا به عنوان یک ماده آرایشی و نگهدارنده یک عمل طبیعی است. آیا این لازم است؟ اگر بله، چقدر باید اضافه کنیم؟ آیا جایگزین هایی وجود دارد؟ نیترات اضافه شده چه تأثیری بر قرار گرفتن در معرض نیترات کل انسان دارد؟ . . . در این کتاب سعی شده است به برخی از سؤالات پاسخ داده شود یا حداقل پیشینه آن ارائه شود. . . .


From the Introduction With regard to nitrate and nitrite, the perceived hazards are to the ecological balance in rivers and lakes, and to human health. Increased nitrate levels in river water lead to increased growth of algae and consequent decrease in the level of biologically available oxygen (BAO). In extreme forms, the algae form unsightly blooms on the water surface, and the BAO level falls below that necessary to support fish and other animal life. At this extreme, there is little dispute that efforts should be made to restore the ecological balance, and this is best achieved by reversing the increase in nitrate concentration that caused the problem. The health hazards are less clear, but include the risk of methaemoglobinaemia in young infants and the possible risk of gastric cancer, particularly in certain high-risk patient groups. These health risks have led to legislation to control the exposure of humans to nitrate from drinking water and as a food additive . . . What can be done about this and how can the problem be solved (if, indeed, there is a problem)? It is normal practice to add nitrate and nitrite to food as a cosmetic and as a preservative. Is this necessary? If so, how much do we need to add? Are there alternatives? What effect does added nitrate have on total nitrate exposure of humans? . . . In this book, we have attempted to answer, or at least to give the background to, some of the questions. . . .

دانلود کتاب «نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.