دانلود کتاب Nitrates and nitrites in food and water (به فارسی: نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب) نوشته شده توسط «M J Hill – Knovel (Firm)»
اطلاعات کتاب نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Pub.
نویسنده: M J Hill – Knovel (Firm)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 194
حجم کتاب: 13 مگابایت
کد کتاب: 1591241316 , 9781591241317 , 1855732823 , 9781855732827
توضیحات کتاب نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب
از مقدمه با توجه به نیترات و نیتریت، خطرات درک شده برای تعادل اکولوژیکی در رودخانه ها و دریاچه ها و سلامت انسان است. افزایش سطح نیترات در آب رودخانه منجر به افزایش رشد جلبک ها و در نتیجه کاهش سطح اکسیژن موجود بیولوژیکی (BAO) می شود. در شکلهای شدید، شکل جلبکها بهطور نامناسبی روی سطح آب شکوفا میشوند و سطح BAO کمتر از مقدار لازم برای حمایت از ماهیها و دیگر جانوران است. در این حد، اختلاف کمی وجود دارد که باید تلاش هایی برای بازگرداندن تعادل اکولوژیکی انجام شود، و این به بهترین وجه با معکوس کردن افزایش غلظت نیترات که باعث این مشکل شده است به دست می آید. خطرات سلامتی کمتر مشخص است، اما شامل خطر متائموگلوبینمی در نوزادان جوان و خطر احتمالی سرطان معده، به ویژه در گروههای خاص بیماران پرخطر است. این خطرات بهداشتی منجر به تصویب قانونی برای کنترل قرار گرفتن انسان در معرض نیترات آب آشامیدنی و به عنوان یک افزودنی غذایی شده است. . . در این مورد چه کاری می توان انجام داد و چگونه می توان مشکل را حل کرد (اگر واقعاً مشکلی وجود داشته باشد)؟ افزودن نیترات و نیتریت به غذا به عنوان یک ماده آرایشی و نگهدارنده یک عمل طبیعی است. آیا این لازم است؟ اگر بله، چقدر باید اضافه کنیم؟ آیا جایگزین هایی وجود دارد؟ نیترات اضافه شده چه تأثیری بر قرار گرفتن در معرض نیترات کل انسان دارد؟ . . . در این کتاب سعی شده است به برخی از سؤالات پاسخ داده شود یا حداقل پیشینه آن ارائه شود. . . .
دانلود کتاب «نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.