دانلود کتاب New Food Engineering Research Trends (به فارسی: روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Conrad O. Perera – Sueli Rodrigues – Dionissios P. Margaris – Viraj J. Jasinghe – Albert Ibarz – Lin Qing – Tocias Thiele – Benno Kunz – Carlos A. Prieto – Fabiano A. An. Fernandes – Adrian-Gabriel Ghiaus – Naret Meeso – Antonio Guadix – Shen Qun – Emilia M. Guadix – Alan P. Urwaye»
اطلاعات کتاب روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Science Publishers, Inc.
نویسنده: Conrad O. Perera – Sueli Rodrigues – Dionissios P. Margaris – Viraj J. Jasinghe – Albert Ibarz – Lin Qing – Tocias Thiele – Benno Kunz – Carlos A. Prieto – Fabiano A. An. Fernandes – Adrian-Gabriel Ghiaus – Naret Meeso – Antonio Guadix – Shen Qun – Emilia M. Guadix – Alan P. Urwaye
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 298
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9781600218972 , 1600218970 , 9781606928288
توضیحات کتاب روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی
این کتاب جدید تحقیقات جدیدی را در زمینه رو به رشد مهندسی مواد غذایی ارائه می دهد که به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و نگهداری مواد غذایی در تولید مواد غذایی فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی کنترل کیفیت تولید مواد غذایی.
دانلود کتاب «روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.