کتاب الکترونیکی

روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی

New Food Engineering Research Trends

دانلود کتاب New Food Engineering Research Trends (به فارسی: روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Conrad O. Perera – Sueli Rodrigues – Dionissios P. Margaris – Viraj J. Jasinghe – Albert Ibarz – Lin Qing – Tocias Thiele – Benno Kunz – Carlos A. Prieto – Fabiano A. An. Fernandes – Adrian-Gabriel Ghiaus – Naret Meeso – Antonio Guadix – Shen Qun – Emilia M. Guadix – Alan P. Urwaye»


اطلاعات کتاب روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Nova Science Publishers, Inc.

نویسنده: Conrad O. Perera – Sueli Rodrigues – Dionissios P. Margaris – Viraj J. Jasinghe – Albert Ibarz – Lin Qing – Tocias Thiele – Benno Kunz – Carlos A. Prieto – Fabiano A. An. Fernandes – Adrian-Gabriel Ghiaus – Naret Meeso – Antonio Guadix – Shen Qun – Emilia M. Guadix – Alan P. Urwaye

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 298

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9781600218972 , 1600218970 , 9781606928288

توضیحات کتاب روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی

این کتاب جدید تحقیقات جدیدی را در زمینه رو به رشد مهندسی مواد غذایی ارائه می دهد که به جنبه های مهندسی تولید و فرآوری مواد غذایی اشاره دارد. مهندسی مواد غذایی شامل، اما نه محدود به، کاربرد اصول مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی در مواد غذایی است. مهندسی ژنتیک گیاهان و حیوانات معمولاً کار یک مهندس غذا نیست. مهندسی مواد غذایی یک حوزه فعالیت بسیار گسترده است. از جمله حوزه های دانش و عمل آن عبارتند از: طراحی ماشین آلات و فرآیندهای تولید مواد غذایی طراحی و اجرای اقدامات ایمنی و نگهداری مواد غذایی در تولید مواد غذایی فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید مواد غذایی انتخاب و طراحی مواد بسته بندی مواد غذایی کنترل کیفیت تولید مواد غذایی.


This new book presents new research in the growing field of food engineering which refers to the engineering aspects of food production and processing. Food engineering includes, but is not limited to, the application of agricultural engineering and chemical engineering principles to food materials. Genetic engineering of plants and animals is not normally the work of a food engineer. Food engineering is a very wide field of activities. Among its domain of knowledge and action are: Design of machinery and processes to produce foods Design and implementation of food safety and preservation measures in the production of foods Biotechnological processes of food production Choice and design of food packaging materials Quality control of food production

دانلود کتاب «روندهای جدید تحقیقات مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.