کتاب الکترونیکی

طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی

Near-infrared spectroscopy in food science and technology

دانلود کتاب Near-infrared spectroscopy in food science and technology (به فارسی: طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Yukihiro Ozaki – W. Fred McClure – Alfred A. Christy»


اطلاعات کتاب طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی

موضوع اصلی: شیمی تجزیه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Yukihiro Ozaki – W. Fred McClure – Alfred A. Christy

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 406

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 0-471-67201-7 , 978-0-471-67201-2

توضیحات کتاب طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی

این مرجع به متخصصان علوم غذایی درک درستی از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) و نقش آن در به حداکثر رساندن پتانسیل مواد غذایی می‌دهد. جنبه های فنی NIRS را توضیح می دهد، از جمله: اصول اساسی. ویژگی های طیف NIR. ابزار دقیق؛ تکنیک های نمونه گیری؛ و شیمی سنجی این کتاب به جزئیات کاربردهای NIRS در محصولات کشاورزی و دریایی، مواد غذایی و غذاهای فرآوری شده، مهندسی و نظارت بر فرآیند، و ایمنی مواد غذایی و تشخیص بیماری می‌پردازد.


This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics. The book details applications of NIRS in agricultural and marine products, foodstuffs and processed foods, engineering and process monitoring, and food safety and disease diagnosis.

دانلود کتاب «طیف‌سنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.