دانلود کتاب Near-infrared spectroscopy in food science and technology (به فارسی: طیفسنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Yukihiro Ozaki – W. Fred McClure – Alfred A. Christy»
اطلاعات کتاب طیفسنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی
موضوع اصلی: شیمی تجزیه
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Yukihiro Ozaki – W. Fred McClure – Alfred A. Christy
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 406
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 0-471-67201-7 , 978-0-471-67201-2
توضیحات کتاب طیفسنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی
این مرجع به متخصصان علوم غذایی درک درستی از طیفسنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) و نقش آن در به حداکثر رساندن پتانسیل مواد غذایی میدهد. جنبه های فنی NIRS را توضیح می دهد، از جمله: اصول اساسی. ویژگی های طیف NIR. ابزار دقیق؛ تکنیک های نمونه گیری؛ و شیمی سنجی این کتاب به جزئیات کاربردهای NIRS در محصولات کشاورزی و دریایی، مواد غذایی و غذاهای فرآوری شده، مهندسی و نظارت بر فرآیند، و ایمنی مواد غذایی و تشخیص بیماری میپردازد.
دانلود کتاب «طیفسنجی مادون قرمز نزدیک در علم و فناوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.