دانلود کتاب Natural Food Antimicrobial Systems (به فارسی: سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی) نوشته شده توسط «A.S. Naidu»
اطلاعات کتاب سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: A.S. Naidu
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 800
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780849320477 , 0-8493-2047-X
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی
نگرانی های مصرف کننده نقش مهمی در تعیین جهت تحقیق و توسعه در حفاظت از مواد غذایی ایفا می کند. افزایش تقاضا برای غذاهای کم فرآوری شده، نگرانی های فزاینده در مورد استفاده از نگهدارنده های مصنوعی، و ارتباط مشکوک بین استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها و مقاومت چند دارویی در میکروب ها، ایمنی مواد غذایی را به یک اولویت جهانی تبدیل کرده است. سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی بر پیشرفت های این فناوری تمرکز دارد. ایمنی مواد غذایی عوامل ضد میکروبی متعددی در حیوانات و گیاهان وجود دارد که در آنجا به عنوان مکانیسم های دفاعی تکامل یافته اند. به عنوان مثال، اجزای ضد میکروبی شیر در سال های اخیر کشف شده است. این کتاب چگونگی استفاده از این اجزا – مانند لاکتوفرین – را به عنوان افزودنیهای غذایی چند منظوره مانند آنتی اکسیدانها و عوامل تعدیلکننده ایمنی پوشش میدهد. و محیط ضد میکروبی. هر فصل اطلاعات پیشینه و تاریخی، خواص مولکولی، فعالیت ضد میکروبی، مزیت بیولوژیکی، کاربردها، ایمنی، تحمل، و اثربخشی و بیوتکنولوژی را ارائه می دهد. برای ارضای الگوهای مصرف به سرعت در حال تغییر در بازار جهانی، صنعت فرآوری مواد غذایی به طور مداوم به دنبال فناوری های جدید در علوم غذایی است. سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی که به عنوان مرجعی برای دانشگاه ها و تحقیق و توسعه شرکت ها طراحی شده است، این نیاز را برآورده می کند و اطلاعات عمیقی در مورد بیوتکنولوژی نوظهور، کارایی و کاربردهای سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی ارائه می دهد.
دانلود کتاب «سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.