کتاب الکترونیکی

سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی

Natural Food Antimicrobial Systems

دانلود کتاب Natural Food Antimicrobial Systems (به فارسی: سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی) نوشته شده توسط «A.S. Naidu»


اطلاعات کتاب سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: A.S. Naidu

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 800

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9780849320477 , 0-8493-2047-X

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی

نگرانی های مصرف کننده نقش مهمی در تعیین جهت تحقیق و توسعه در حفاظت از مواد غذایی ایفا می کند. افزایش تقاضا برای غذاهای کم فرآوری شده، نگرانی های فزاینده در مورد استفاده از نگهدارنده های مصنوعی، و ارتباط مشکوک بین استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها و مقاومت چند دارویی در میکروب ها، ایمنی مواد غذایی را به یک اولویت جهانی تبدیل کرده است. سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی بر پیشرفت های این فناوری تمرکز دارد. ایمنی مواد غذایی عوامل ضد میکروبی متعددی در حیوانات و گیاهان وجود دارد که در آنجا به عنوان مکانیسم های دفاعی تکامل یافته اند. به عنوان مثال، اجزای ضد میکروبی شیر در سال های اخیر کشف شده است. این کتاب چگونگی استفاده از این اجزا – مانند لاکتوفرین – را به عنوان افزودنی‌های غذایی چند منظوره مانند آنتی اکسیدان‌ها و عوامل تعدیل‌کننده ایمنی پوشش می‌دهد. و محیط ضد میکروبی. هر فصل اطلاعات پیشینه و تاریخی، خواص مولکولی، فعالیت ضد میکروبی، مزیت بیولوژیکی، کاربردها، ایمنی، تحمل، و اثربخشی و بیوتکنولوژی را ارائه می دهد. برای ارضای الگوهای مصرف به سرعت در حال تغییر در بازار جهانی، صنعت فرآوری مواد غذایی به طور مداوم به دنبال فناوری های جدید در علوم غذایی است. سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی که به عنوان مرجعی برای دانشگاه ها و تحقیق و توسعه شرکت ها طراحی شده است، این نیاز را برآورده می کند و اطلاعات عمیقی در مورد بیوتکنولوژی نوظهور، کارایی و کاربردهای سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی ارائه می دهد.


Consumer concerns play a critical role in dictating the direction of research and development in food protection. The rising demand for minimally processed foods, growing concerns about the use of synthetic preservatives, and suspected links between the overuse of antibiotics and multi-drug resistance in microbes has made food safety a global priority.Natural Food Antimicrobial Systems focuses on advances in the technology of food safety. Numerous antimicrobial agents exist in animals and plants where they evolved as defense mechanisms. For example, the antimicrobial components of milk have been unraveled in recent years. The book covers how these components – such as lactoferrin – can be used as multifunctional food additives such as antioxidants and immuno-modulating agents.The six sections cover lacto-antimicrobials, ovo-antimicrobials, phyto-antimicrobials, bacto-antimicrobials, acid-antimicrobials, and milieu-antimicrobials. Each chapter provides background and historical information, molecular properties, antimicrobial activity, biological advantage, applications, safety, tolerance, and efficacy, and biotechnology. To satisfy the rapidly changing consumption patterns of the global market, the food processing industry continuously searches for new technologies in food science. Designed as a reference for academia and corporate R & D, Natural Food Antimicrobial Systems fills this need, offering in-depth information on emerging biotechnology, efficacy, and applications of natural food antimicrobial systems.

دانلود کتاب «سیستم های ضد میکروبی مواد غذایی طبیعی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.