دانلود کتاب Mycotoxin Protocols (به فارسی: پروتکل های مایکوتوکسین) نوشته شده توسط «Albert E. Pohland – Mary W. Trucksess (auth.) – Mary W. Trucksess – Albert E. Pohland (eds.)»
اطلاعات کتاب پروتکل های مایکوتوکسین
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Humana Press
نویسنده: Albert E. Pohland – Mary W. Trucksess (auth.) – Mary W. Trucksess – Albert E. Pohland (eds.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 244
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 9780896036239 , 0896036235
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پروتکل های مایکوتوکسین
مایکوتوکسینها، آلایندههای رایج غذایی که توسط کپکها تولید میشوند، با طیف وسیعی از اثرات سمی جدی، از جمله سرطانزایی، سمیت عصبی، و سمیت تولید مثلی و رشدی مرتبط هستند که در بیش از 80 کشور تحت محدودیتهای نظارتی قرار دارند. در پروتکلهای مایکوتوکسین، گروهی از دانشمندان موفق روشهای نوآورانه و پیشرفته خود را برای تعیین سطح مایکوتوکسینهای مختلف در غذاها و خوراکها شرح میدهند. تقریباً نیمی از روشهای ارائهشده شامل تکنیکهای ایمونوشیمیایی یا ایمونوشیمیایی/کروماتوگرافی مبتنی بر مولکولی است. تجهیزات، معرفها و روشهای لازم برای تجزیه و تحلیل طیف گستردهای از مایکوتوکسینهای مهم، از جمله آفلاتوکسینها، آفلاتوکسین M1، اسید سیکلوپیازونیک، اکراتوکسین A، تریکوتسنها، مونیلیفورمین، فومونیزینها، زیارالنون، توکسینهای استاکیبوتریس، پاتولین سیترین، با جزئیات بسیار ارائه شدهاند. آلکالوئیدهای ارگوت و سموم آلترناریا. تکنیکهای عمومی برای آنالیز مایکوتوکسین، روشهای نمونهبرداری برای جمعآوری نمونههای آزمایشی نماینده، تکنیکهای جداسازی، و تکنیکهایی برای تشخیص و شناسایی سموم و ناخالصیها نیز گنجانده شدهاند.
به روز و بسیار کاربردی، پروتکل های مایکوتوکسین مجموعه ای جامع از جدیدترین تکنیک های تجزیه و تحلیل زیستی را برای تعیین مایکوتوکسین ها در غذاها و خوراک ها ارائه می دهد.
Mycotoxins, common food contaminants produced by molds, are associated with a broad range of serious toxic effects, including carcinogenicity, neurotoxicity, and reproductive and developmental toxicity, are subject to regulatory restrictions in more than 80 countries. In Mycotoxin Protocols, a panel of accomplished scientists describe their innovative, cutting-edge methods for determining the levels of various mycotoxins in foods and feeds. Almost half of the methods presented involve molecular-based immunochemical or immunochemical/chromatographic techniques. The necessary equipment, reagents, and procedures are given in great detail for the analysis of a wide variety of significant mycotoxins, including aflatoxins, aflatoxin M1, cyclopiazonic acid, ochratoxin A, trichothcenes, moniliformin, fumonisins, zearalenone, Stachybotrys toxins, citrinin, patulin, ergot alkaloids, and Alternaria toxins. General techniques for mycotoxin analyses, sampling procedures for collecting representative test samples, isolation techniques, and techniques for the detection and identification of toxins and impurities are also included.
Up-to-date and highly practical, Mycotoxin Protocols provides a comprehensive collection of the latest bioanalytical techniques for determining mycotoxins in foods and feeds.
دانلود کتاب «پروتکل های مایکوتوکسین»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)