کتاب الکترونیکی

اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها

Modifying Lipids for Use in Foods

دانلود کتاب Modifying Lipids for Use in Foods (به فارسی: اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها) نوشته شده توسط «Frank D. Gunstone»


اطلاعات کتاب اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Frank D. Gunstone

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 610

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 0-8493-9148-2 , 1-84569-168-7 , 1-85573-971-2 , 978-0-8493-9148-4

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها

روغن ها و چربی ها تاثیر زیادی بر کیفیت غذایی و حسی بسیاری از غذاها دارند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب باید اجزای لیپیدی یا مواد تشکیل دهنده غذا را اصلاح کنند تا به تعادل مناسبی از خواص فیزیکی، شیمیایی و تغذیه ای دست یابند. تغییر لیپیدها برای استفاده در غذا طیفی از لیپیدهای موجود، تکنیک های اصلاح آنها و نحوه استفاده از آنها در محصولات غذایی را بررسی می کند. قسمت اول منابع گیاهی، حیوانی، دریایی و میکروبی لیپیدها و ساختار آنها را مرور می‌کند. بخش دوم کتاب به بررسی طیف وسیعی از تکنیک‌های اصلاح لیپیدها مانند هیدروژناسیون، شکنش و اینترستریفیکاسیون می‌پردازد. در نهایت، بخش سوم طیف وسیعی از کاربردهای لیپیدهای اصلاح شده را در زمینه‌هایی مانند محصولات لبنی و نانوایی، روغن‌های شیرینی‌پزی و سرخ کردنی در نظر می‌گیرد. لیپیدهای اصلاح شده برای استفاده در غذا با ویرایشگر برجسته و طیف بین المللی مشارکت کنندگان، مرجع استانداردی برای لبنیات و سایر تولیدکنندگان با استفاده از لیپیدهای اصلاح شده خواهد بود.


Oils and fats have a major impact on the nutritional and sensory quality of many foods. Food manufacturers must often modify lipid components or ingredients in food to achieve the right balance of physical, chemical, and nutritional properties. Modifying Lipids for Use in Food reviews the range of lipids available, techniques for their modification, and how they can be used in food products. Part One reviews vegetable, animal, marine, and microbial sources of lipids and their structure. The second part of the book discusses the range of techniques for modifying lipids such as hydrogenation, fractionation, and interesterification. Finally, Part Three considers the wide range of applications of modified lipids in such areas as dairy and bakery products, confectionary and frying oils. With its distinguished editor and international range of contributors, Modifying Lipids for Use in Food will be a standard reference for dairy and other manufacturers using modified lipids.

دانلود کتاب «اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.