دانلود کتاب Modifying Lipids for Use in Foods (به فارسی: اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها) نوشته شده توسط «Frank D. Gunstone»
اطلاعات کتاب اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Frank D. Gunstone
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 610
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 0-8493-9148-2 , 1-84569-168-7 , 1-85573-971-2 , 978-0-8493-9148-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها
روغن ها و چربی ها تاثیر زیادی بر کیفیت غذایی و حسی بسیاری از غذاها دارند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب باید اجزای لیپیدی یا مواد تشکیل دهنده غذا را اصلاح کنند تا به تعادل مناسبی از خواص فیزیکی، شیمیایی و تغذیه ای دست یابند. تغییر لیپیدها برای استفاده در غذا طیفی از لیپیدهای موجود، تکنیک های اصلاح آنها و نحوه استفاده از آنها در محصولات غذایی را بررسی می کند. قسمت اول منابع گیاهی، حیوانی، دریایی و میکروبی لیپیدها و ساختار آنها را مرور میکند. بخش دوم کتاب به بررسی طیف وسیعی از تکنیکهای اصلاح لیپیدها مانند هیدروژناسیون، شکنش و اینترستریفیکاسیون میپردازد. در نهایت، بخش سوم طیف وسیعی از کاربردهای لیپیدهای اصلاح شده را در زمینههایی مانند محصولات لبنی و نانوایی، روغنهای شیرینیپزی و سرخ کردنی در نظر میگیرد. لیپیدهای اصلاح شده برای استفاده در غذا با ویرایشگر برجسته و طیف بین المللی مشارکت کنندگان، مرجع استانداردی برای لبنیات و سایر تولیدکنندگان با استفاده از لیپیدهای اصلاح شده خواهد بود.
دانلود کتاب «اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذاها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.