کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی صنعتی مدرن

Modern Industrial Microbiology and Biotechnology

دانلود کتاب Modern Industrial Microbiology and Biotechnology (به فارسی: میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی صنعتی مدرن) نوشته شده توسط «Nduka Okafor»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی صنعتی مدرن

موضوع اصلی: میکروبیولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Science Publishers

نویسنده: Nduka Okafor

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 551

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 1578084342 , 9781578084340 , 9781578085996

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی صنعتی مدرن

حوزه میکروبیولوژی صنعتی در سال های اخیر دستخوش تغییرات سریعی شده است. اول، آنچه به عنوان رویکرد «کتاب آشپزی» توصیف شده است، به دلیل افزایش دانش ما از فیزیولوژی میکروارگانیسم‌ها، عمدتاً به دلیل دستکاری منطقی میکروارگانیسم‌ها کنار گذاشته شده است. دوم، ابزارها و فن‌آوری‌های قدرتمند جدید به‌ویژه مهندسی ژنتیک، ژنومیک، پروتئومیکس، بیوانفورماتیک و مواردی از این قبیل نویدبخش افق‌های هیجان‌انگیزی برای بهره‌برداری مداوم انسان از میکروارگانیسم‌ها است. سوم، رویکردهای جدیدی برای استفاده از برخی محصولات میکروبی سنتی مانند آنزیم‌ها و سلول‌های بی‌حرکت، جهش‌های هدایت‌شده در محل و مهندسی متابولیک در دسترس قرار گرفته‌اند. به طور همزمان، میکروبیولوژی به برخی از مشکلات فعلی مانند مبارزه با سرطان با تولید آنتی بیوتیک های ضد تومور پرداخته است. این روش سنتی را در تعدادی از زمینه ها تغییر داده است: به عنوان مثال اعماق دریا در حال حاضر به خاک به عنوان وسیله ای برای جستجوی مواد شیمیایی فعال زیستی جدید مانند آنتی بیوتیک ها پیوسته است. حتی جستجو برای ارگانیسم‌هایی که محصولات جدید تولید می‌کنند در حال حاضر گسترش یافته و شامل موجودات غیرقابل کشت می‌شود که عمدتاً بر روی ژن‌های جدا شده از محیط جدا شده‌اند. در نهایت، آگاهی بیشتر از تأثیر سوخت‌های فسیلی بر محیط‌زیست، درخواست استفاده از منابع انرژی دوست‌دار محیط‌زیست و تجدیدپذیر را در برخی بخش‌ها افزایش داده است، و منجر به جستجو برای زیرلایه‌های تخمیر جایگزین، نمونه‌ای از سلولز، و بازگشت شده است. برای تولید تخمیر اتانول و سایر مواد شیمیایی حجیم. به دلیل افزایش دانش و رویکرد تغییر یافته ما، به نظر می رسد حتی تعاریف ما از کلمات آشنا مانند آنتی بیوتیک و گونه در حال تغییر است. این کتاب برای انعکاس این تغییرات در چارچوب عملکرد فعلی نوشته شده است.


The field of industrial microbiology has been undergoing rapid change in recent years. First, what has been described as the ‘cook book’ approach has been largely abandoned for the rational manipulation of microorganisms on account of our increased knowledge of their physiology. Second, powerful new tools and technologies especially genetic engineering, genomics, proteomics, bioinformatics and such like new areas promise exciting horizons for man’s continued exploitation of microorganisms. Third, new approaches have become available for the utilization of some traditional microbial products such as immobilized enzymes and cells, site-directed mutation and metabolic engineering. Simultaneously, microbiology has addressed itself to some current problems such as the fight against cancer by the production of anti-tumor antibiotics; it has changed the traditional practice in a number of areas: for example the deep sea has now joined the soil as the medium for the search for new bioactive chemicals such as antibiotics. Even the search for organisms producing new products has now been broadened to include unculturable organisms which are isolated mainly on genes isolated from the environment. Finally, greater consciousness of the effect of fossil fuels on the environment has increased the call in some quarters for the use of more environmentally friendly and renewable sources of energy, has led to a search for alternate fermentation substrates, exemplified in cellulose, and a return to fermentation production of ethanol and other bulk chemicals. Due to our increased knowledge and changed approach, even our definitions of familiar words, such as antibiotic and species seem to be changing. This book was written to reflect these changes within the context of current practice.

دانلود کتاب «میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی صنعتی مدرن»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.