دانلود کتاب Mint: The Genus Mentha (به فارسی: نعنا: جنس منتا) نوشته شده توسط «Brian M. Lawrence»
اطلاعات کتاب نعنا: جنس منتا
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Brian M. Lawrence
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 547
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 9780849307799 , 0849307791
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب نعنا: جنس منتا
برای هزاران سال نعناع از جایگاه افتخاری در فارماکوپه ها و کمدهای آشپزخانه در هند، چین، اروپا، آمریکای شمالی و جاهای دیگر برخوردار بوده است. امروزه میزان اسانس های تولید شده از چهار گونه اصلی نعناع (نعناع ذرت، نعناع فلفلی، نعناع بومی و نعناع اسکاچ) از 23000 تن در سال با ارزش بازار بیش از 400 میلیون دلار فراتر رفته است. این باعث می شود نعناع از نظر اقتصادی مهم ترین اسانس باشد. با ادامه سنت محترم جلدهای قبلی در سری گیاهان دارویی و معطر، نعنا: جنس منتا نگاهی عمیق به این جنس ارائه می دهد و اطلاعاتی در مورد تاریخچه، تولید، ترکیبات شیمیایی، روند بازار، و دارویی و تغذیه ای آن ارائه می دهد. استفاده می کند. با مروری بر طبقه بندی صحیح و روش های تقطیر و استخراج مناسب، متن سپس به بسیاری از جنبه های دقیق و پیچیده کشت، پردازش و ارزیابی کیفیت انواع مختلف نعناع می پردازد. با تشریح مطالعات اخیر در مورد بیوسنتز و بیوتکنولوژی پتانسیل بهبود یافته برای تولید روغن، این متن همچنین شامل جنبه های نظری تقطیر است که برای دستیابی به جداسازی روغن کارآمد و مقرون به صرفه استفاده می شود. تغییرات در اجزای شیمیایی روغن ها، حتی در یک گونه خاص، بر اساس شرایط منطقه ای یا محیطی، تمرکز بخش بزرگی از این کتاب است. تأثیر این تفاوتهای کمی در فصلهایی در مورد خصوصیات، انتخاب و روشهای کنترل کیفیت از جمله پروفایلهای کروماتوگرافی گازی بررسی میشود. عمل بهبود این تغییرات با مخلوط های رقیق یا تقلبی برای تولید یک ویژگی محصول سازگار نیز ارزیابی می شود. بخش پایانی کتاب به بررسی نقش نعناع در داروسازی، مراقبت شخصی و دهان، آروماتراپی و صنایع طعم دهنده از جمله شیرینیسازی، تنباکو و الکل میپردازد. با اطلاعات گسترده از کارشناسان شناخته شده بین المللی در زمینه خود، Mint: The Genus Mentha یک همراه ارزشمند برای همه کسانی است که فعالانه در تحقیق، کشت، بازاریابی یا توسعه محصول نعناع مشغول هستند.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.