کتاب الکترونیکی

نعنا: جنس منتا

Mint: The Genus Mentha

دانلود کتاب Mint: The Genus Mentha (به فارسی: نعنا: جنس منتا) نوشته شده توسط «Brian M. Lawrence»


اطلاعات کتاب نعنا: جنس منتا

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Brian M. Lawrence

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 547

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 9780849307799 , 0849307791

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب نعنا: جنس منتا

برای هزاران سال نعناع از جایگاه افتخاری در فارماکوپه ها و کمدهای آشپزخانه در هند، چین، اروپا، آمریکای شمالی و جاهای دیگر برخوردار بوده است. امروزه میزان اسانس های تولید شده از چهار گونه اصلی نعناع (نعناع ذرت، نعناع فلفلی، نعناع بومی و نعناع اسکاچ) از 23000 تن در سال با ارزش بازار بیش از 400 میلیون دلار فراتر رفته است. این باعث می شود نعناع از نظر اقتصادی مهم ترین اسانس باشد. با ادامه سنت محترم جلدهای قبلی در سری گیاهان دارویی و معطر، نعنا: جنس منتا نگاهی عمیق به این جنس ارائه می دهد و اطلاعاتی در مورد تاریخچه، تولید، ترکیبات شیمیایی، روند بازار، و دارویی و تغذیه ای آن ارائه می دهد. استفاده می کند. با مروری بر طبقه بندی صحیح و روش های تقطیر و استخراج مناسب، متن سپس به بسیاری از جنبه های دقیق و پیچیده کشت، پردازش و ارزیابی کیفیت انواع مختلف نعناع می پردازد. با تشریح مطالعات اخیر در مورد بیوسنتز و بیوتکنولوژی پتانسیل بهبود یافته برای تولید روغن، این متن همچنین شامل جنبه های نظری تقطیر است که برای دستیابی به جداسازی روغن کارآمد و مقرون به صرفه استفاده می شود. تغییرات در اجزای شیمیایی روغن ها، حتی در یک گونه خاص، بر اساس شرایط منطقه ای یا محیطی، تمرکز بخش بزرگی از این کتاب است. تأثیر این تفاوت‌های کمی در فصل‌هایی در مورد خصوصیات، انتخاب و روش‌های کنترل کیفیت از جمله پروفایل‌های کروماتوگرافی گازی بررسی می‌شود. عمل بهبود این تغییرات با مخلوط های رقیق یا تقلبی برای تولید یک ویژگی محصول سازگار نیز ارزیابی می شود. بخش پایانی کتاب به بررسی نقش نعناع در داروسازی، مراقبت شخصی و دهان، آروماتراپی و صنایع طعم دهنده از جمله شیرینی‌سازی، تنباکو و الکل می‌پردازد. با اطلاعات گسترده از کارشناسان شناخته شده بین المللی در زمینه خود، Mint: The Genus Mentha یک همراه ارزشمند برای همه کسانی است که فعالانه در تحقیق، کشت، بازاریابی یا توسعه محصول نعناع مشغول هستند.


For thousands of years mint has enjoyed an honored place in pharmacopoeias and kitchen cupboards in India, China, Europe, North America, and elsewhere. Today the amount of essential oils produced from the four major mint species (cornmint, peppermint, Native spearmint, and Scotch spearmint) exceeds 23,000 metric tonnes annually with a market value of more than $400 million. This makes mint the most economically important essential oil. Continuing in the esteemed tradition of the previous volumes in the Medicinal and Aromatic Plant Series, Mint: The Genus Mentha presents an in-depth look at the genus, providing information on its history, production, chemical constituents, market trends, and medicinal and nutritional uses. Beginning with a review of the correct taxonomy and proper distillation and extraction methods, the text then expands on many detailed and complex aspects of the cultivation, processing, and quality assessment of the different types of mint. Outlining recent studies on the biosynthesis and biotechnology of improved potential for oil production, the text also includes theoretical aspects of distillation used to achieve efficient and cost effective oil isolation. Variations in chemical components in oils, even within a given species, by regional or environmental circumstance is the focus of a large portion of this book. The influence of these quantitative differences is explored in chapters on characterization, selection, and quality control methods including gas chromatographic profiles. The practice of ameliorating these variations with diluted or adulterated blends to produce a consistent product characteristic is also evaluated. The final portion of the book examines the role mint plays in the pharmaceutical, personal and oral care, aromatherapy, and flavor industries including confections, tobacco, and alcohol. With extensive information from internationally known experts in their field, Mint: The Genus Mentha is an invaluable companion for all those actively engaged in the research, cultivation, marketing, or product development of mint.

دانلود کتاب «نعنا: جنس منتا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.