دانلود کتاب Microdrops and Digital Microfluidics (به فارسی: میکرو قطره و میکروسیال دیجیتال) نوشته شده توسط «Jean Berthier»
اطلاعات کتاب میکرو قطره و میکروسیال دیجیتال
موضوع اصلی: ابزار
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: William Andrew Pub
نویسنده: Jean Berthier
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 464
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 0815515448 , 9780815515449 , 9780815518341
توضیحات کتاب میکرو قطره و میکروسیال دیجیتال
پس از گذراندن بیش از 12 سال برای توسعه میکروسیستمهای جدید برای بیوتکنولوژی، به ویژه در رابطه با جنبههای میکروسیال این دستگاهها، ژان برتیه به عنوان یک مقام پیشرو در این زمینه در نظر گرفته میشود. اکنون، پس از موفقیت کتاب خود، میکروسیال برای بیوتکنولوژی، دکتر برتیه بازگشته تا توضیح دهد که چگونه تکنیک های کوچک سازی جدید به طور چشمگیری حوزه کاربردهای میکروسیال و میکروسیستم ها را به میکرو قطره ها و میکروسیالات دیجیتال گسترش داده است. مهندسان علاقه مند به طراحی میکروسیستم های همه کاره تر و دانشجویانی که به دنبال یادگیری اصول میکروسیالات هستند، همگی از طیف گسترده ای از اطلاعات موجود در Microdrops و Digital Microfluidics قدردانی خواهند کرد. جدیدترین پیشرفتها در میکروسیالهای دیجیتال با جزئیات واضح، با تمرکز خاص بر مطالعه محاسباتی، نظری و تجربی میکرو قطرهها توضیح داده شدهاند. • بیش از 500 معادله و بیش از 400 تصویر. • گزارش معتبر در مورد آخرین تغییرات در علم میکروسیال، که در آن حجم های مایع میکروسکوپی به عنوان “ریز قطره” و جدا از “نانو قطره” استفاده می شود. با بسترهای جامد مختلف مورفولوژیکی (ریزساخت، بافت دار) تعامل دارند. • توضیح کاملی در مورد اینکه چگونه نیروهای مویرگی روی سطوح مشترک مایع در تماس با سطوح ریز ساخته شده عمل می کنند. • تجزیه و تحلیل این که چگونه قطرات را می توان با استفاده از میدان های الکتریکی (الکترو مرطوب کردن)، تحریک صوتی (امواج صوتی سطحی)، یا توسط یک مایع حامل (ریز جریان) دستکاری، جابجایی یا انتقال داد. • چشم اندازی تازه در مورد آینده میکروسیالات.
دانلود کتاب «میکرو قطره و میکروسیال دیجیتال»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.