کتاب الکترونیکی

میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی

Microbiology for the Analytical Chemist

دانلود کتاب Microbiology for the Analytical Chemist (به فارسی: میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی) نوشته شده توسط «R DART»


اطلاعات کتاب میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی

موضوع اصلی: میکروبیولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: R DART

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 176

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 0854045244 , 9780854045242

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی

شیمیدانان تحلیلی در صنعت اغلب با موقعیت هایی مواجه می شوند که در آن درک اولیه میکروبیولوژی مزیت محسوب می شود، به عنوان مثال در تجزیه و تحلیل باکتری های موجود در غذا. Microbiology for the Analytical Chemist به طور خاص برای شیمیدانان تحلیلی نوشته شده است که دانش کمی از میکروبیولوژی دارند یا اصلاً دانش ندارند، اما ممکن است نیاز به تفسیر نتایج میکروبیولوژیکی باشد. این کتاب طیف گسترده ای از موقعیت های میکروبیولوژیکی را در تجزیه و تحلیل پوشش می دهد. این به مسئله تعیین زمانی که یک نمونه آلوده است، مشکلات شمارش و شناسایی میکروارگانیسم ها و تعیین تأثیر آنها بر نمونه می پردازد. این کتاب به بررسی محتویات میکروبی آب و غذا می پردازد. همچنین به روش‌های ضدعفونی‌سازی و آزمایش مواد نگهدارنده نگاه می‌کند. روش‌های آزمایشگاهی سنتی مورد بحث قرار می‌گیرند و تکنیک‌های سریع جدید نیز در نظر گرفته می‌شوند. میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی از این جهت غیرعادی است که جنبه‌های میکروبیولوژی را که مورد علاقه شیمیدانان تحلیلی است گرد می‌آورد و آنها را در سطح پایه با استفاده از موقعیت‌های عملی به عنوان مثال توضیح می‌دهد. این کتاب همچنین مورد توجه شیمیدانان تحلیلی در آزمایشگاه‌های دانشگاهی یا صنعتی است، جایی که هیچ سرمایه‌ای از تجربه میکروبیولوژیکی برای استفاده از آن وجود ندارد.


Analytical chemists in industry are frequently faced with situations where a basic understanding of microbiology would be an advantage, for instance in the analysis of bacteria in food. Microbiology for the Analytical Chemist has been written specifically for analytical chemists who have little or no knowledge of microbiology, but might be required to interpret microbiological results. This book covers a wide range of microbiological situations in analysis. It deals with the question of establishing when a sample is contaminated, the problems of counting and identifying micro-organisms and establishing what effect they will have on the sample. The book examines the microbial contents of water and food. It also looks at the procedures for disinfecting and preservative testing. Traditional laboratory methods are discussed, and new rapid techniques are also considered. Microbiology for the Analytical Chemist is unusual in that it pulls together those aspects of microbiology which are of interest to analytical chemists and explains them at a basic level using practical situations as examples. This book will also be of interest to analytical chemists in academic or industrial laboratories, where there is no fund of microbiological experience to draw on.

دانلود کتاب «میکروبیولوژی برای شیمیدان تحلیلی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.