کتاب الکترونیکی

غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی

Microbiologically safe foods

دانلود کتاب Microbiologically safe foods (به فارسی: غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی) نوشته شده توسط «Jose Santos Garcia – Norma L. Heredia – Irene V. Wesley»


اطلاعات کتاب غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: John Wiley & Sons

نویسنده: Jose Santos Garcia – Norma L. Heredia – Irene V. Wesley

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 673

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 9780470053331 , 047005333X

توضیحات کتاب غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی

این کتاب بر روی آخرین فن‌آوری‌ها برای تولید غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی برای میز شام جهانی ما تمرکز دارد. هر فصل جدیدترین پیشرفت های علمی، به ویژه در رابطه با فرآوری مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی قبل و بعد از برداشت، کنترل کیفیت و اطلاعات نظارتی را خلاصه می کند.

کتاب با یک بحث کلی در مورد خطرات میکروبی و پیامدهای سلامت عمومی آنها آغاز می شود. سپس به بررسی فرآیندهای تولید انواع مختلف مواد غذایی، از جمله لبنیات، تخم‌مرغ، گوشت گاو، مرغ و میوه‌ها و سبزیجات می‌پردازد و منابع بالقوه بیماری‌های ناشی از غذای انسان را مشخص می‌کند. نویسندگان به بازار رو به رشد غذاهای فرآوری‌شده و همچنین مداخلات جدید مانند بسته‌بندی مواد غذایی و فناوری‌های نوآورانه برای کاهش موجودات فاسدکننده و افزایش عمر مفید می‌پردازند. هر فصل همچنین فلور طبیعی محصول خام، مسائل مربوط به فساد، عوامل بیماری‌زای نگران کننده، منابع آلودگی، عواملی که بر بقا و رشد پاتوژن‌ها و ارگانیسم‌های عامل فساد تأثیر می‌گذارند، میکروارگانیسم‌های شاخص، رویکردهای حفظ کیفیت محصول و کاهش جمعیت‌های میکروبی مضر، استانداردهای میکروبی را توضیح می‌دهد. برای آزمایش محصول نهایی، روش های مرسوم میکروبیولوژیکی و مولکولی، و مسائل نظارتی.

موضوعات مهم دیگر عبارتند از: ایمنی ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs)، میکروبیولوژی پیش بینی کننده، پاتوژن های در حال ظهور مواد غذایی، فرآیندهای خوب کشاورزی و تولید، آنفولانزای مرغی، و بیوتروریسم.


This book focuses on state of the art technologies to produce microbiologically safe foods for our global dinner table.  Each chapter summarizes the most recent scientific advances, particularly with respect to food processing, pre- and post-harvest food safety, quality control, and regulatory information.

The book begins with a general discussion of microbial hazards and their public health ramifications.  It then moves on to survey the production processes of different food types, including dairy, eggs, beef, poultry, and fruits and vegetables, pinpointing potential sources of human foodborne diseases. The authors address the growing market in processed foods as well novel interventions such as innovative food packaging and technologies to reduce spoilage organisms and prolong shelf life. Each chapter also describes the ormal flora of raw product, spoilage issues, pathogens of concern, sources of contamination, factors that influence survival and growth of pathogens and spoilage organisms, indicator microorganisms, approaches to maintaining product quailty and reducing harmful microbial populations, microbial standards for end-product testing, conventional microbiological and molecular methods, and regulatory issues.

Other important topics include the safety of genetically modified organisms (GMOs), predictive microbiology, emerging foodborne pathogens, good agricultural and manufacturing processes, avian influenza, and bioterrorism.

دانلود کتاب «غذاهای بی خطر میکروبیولوژیکی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.