دانلود کتاب Microbial Hazard Identification in Fresh Fruits and Vegetables (به فارسی: شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه) نوشته شده توسط «Jennylynd James»
اطلاعات کتاب شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Interscience
نویسنده: Jennylynd James
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 317
حجم کتاب: 11 مگابایت
کد کتاب: 9780471670766 , 0471670766
توضیحات کتاب شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه
ایمن نگهداشتن محصولات – از مزرعه تا چنگال از آنجایی که مصرفکنندگان آگاه به سلامت و کیفیت بهطور فزایندهای به دنبال میوهها و سبزیجات تازه هستند، شرکتکنندگان در زنجیره تامین مواد غذایی – تولیدکنندگان، فرستندهها، پردازشکنندگان و خردهفروشان – باید هرچه بیشتر موثر باشند. در حفاظت از محصولات خود و حمایت از مصرف کنندگان. شناسایی خطرات میکروبی در میوهها و سبزیجات تازه راهنمای جامعی برای صنعت میوه و سبزیجات تازه برای درک و کنترل خطراتی است که میتواند بر محصولات آنها در هر مرحله از سفر از مزرعه تا چنگال تأثیر بگذارد. از تولید، برداشت، بستهبندی، و توزیع گرفته تا خردهفروشی و جابجایی مصرفکننده، متن بر خطرات ایمنی مواد غذایی و مناطق بالقوه آلودگی میکروبی تأکید میکند، پاتوژنهای منتقله از غذا و ارتباط آنها با شیوعهای مرتبط با محصول را در طول سالها بررسی میکند، و به مناطقی اشاره میکند که تحقیقات بیشتر برای درک بهتر بقای پاتوژن ها در محصولات تازه در سراسر زنجیره غذایی. به ویژه برای صنعت، بحث هایی در مورد موارد زیر ارزشمند است: * بهداشت کارگران مواد غذایی، از جمله اقدامات کنترلی و الزامات آموزشی کارکنان * حوزه های اصلی شناخته شده آلودگی و اقدامات کاهشی * اجرای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) * آلودگی و سوء استفاده در حین ذخیره سازی و حمل و نقل و در ویترین های خرده فروشی * توصیه هایی برای رفتار مصرف کننده با محصولات تازه و جابجایی مواد غذایی قبل از مصرف در خانه * مطالعه موردی تأثیر اقتصادی شیوع پیاز سبز در سال 2003 یک نگاه جامع به خطرات میکروبی و اقدامات موجود برای پیشگیری از آنها، این کتاب یک مرجع ضروری برای صنعت میوه و سبزیجات تازه و همچنین یک متن کاربردی برای آموزش و آموزش دانشمندان، متخصصان و کارکنان درگیر در مدیریت ایمنی مواد غذایی است.
دانلود کتاب «شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.