کتاب الکترونیکی

شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه

Microbial Hazard Identification in Fresh Fruits and Vegetables

دانلود کتاب Microbial Hazard Identification in Fresh Fruits and Vegetables (به فارسی: شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه) نوشته شده توسط «Jennylynd James»


اطلاعات کتاب شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Interscience

نویسنده: Jennylynd James

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 317

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 9780471670766 , 0471670766

توضیحات کتاب شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه

ایمن نگه‌داشتن محصولات – از مزرعه تا چنگال از آنجایی که مصرف‌کنندگان آگاه به سلامت و کیفیت به‌طور فزاینده‌ای به دنبال میوه‌ها و سبزیجات تازه هستند، شرکت‌کنندگان در زنجیره تامین مواد غذایی – تولیدکنندگان، فرستنده‌ها، پردازش‌کنندگان و خرده‌فروشان – باید هرچه بیشتر موثر باشند. در حفاظت از محصولات خود و حمایت از مصرف کنندگان. شناسایی خطرات میکروبی در میوه‌ها و سبزیجات تازه راهنمای جامعی برای صنعت میوه و سبزیجات تازه برای درک و کنترل خطراتی است که می‌تواند بر محصولات آنها در هر مرحله از سفر از مزرعه تا چنگال تأثیر بگذارد. از تولید، برداشت، بسته‌بندی، و توزیع گرفته تا خرده‌فروشی و جابجایی مصرف‌کننده، متن بر خطرات ایمنی مواد غذایی و مناطق بالقوه آلودگی میکروبی تأکید می‌کند، پاتوژن‌های منتقله از غذا و ارتباط آن‌ها با شیوع‌های مرتبط با محصول را در طول سال‌ها بررسی می‌کند، و به مناطقی اشاره می‌کند که تحقیقات بیشتر برای درک بهتر بقای پاتوژن ها در محصولات تازه در سراسر زنجیره غذایی. به ویژه برای صنعت، بحث هایی در مورد موارد زیر ارزشمند است: * بهداشت کارگران مواد غذایی، از جمله اقدامات کنترلی و الزامات آموزشی کارکنان * حوزه های اصلی شناخته شده آلودگی و اقدامات کاهشی * اجرای تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) * آلودگی و سوء استفاده در حین ذخیره سازی و حمل و نقل و در ویترین های خرده فروشی * توصیه هایی برای رفتار مصرف کننده با محصولات تازه و جابجایی مواد غذایی قبل از مصرف در خانه * مطالعه موردی تأثیر اقتصادی شیوع پیاز سبز در سال 2003 یک نگاه جامع به خطرات میکروبی و اقدامات موجود برای پیشگیری از آنها، این کتاب یک مرجع ضروری برای صنعت میوه و سبزیجات تازه و همچنین یک متن کاربردی برای آموزش و آموزش دانشمندان، متخصصان و کارکنان درگیر در مدیریت ایمنی مواد غذایی است.


Keeping produce safe–from the farm to the fork As health- and quality-conscious consumers increasingly seek out fresh fruit and vegetables, participants in the food supply chain–growers, shippers, processors, and retailers–must be ever more effective in safeguarding their products and protecting consumers. Microbial Hazard Identification in Fresh Fruits and Vegetables is a comprehensive guide for the fresh fruit and vegetable industry to understanding and controlling the hazards that can affect their products on every leg of the journey from farm to fork. From production, harvesting, packing, and distribution to retail and consumer handling, the text highlights food safety hazards and potential areas of microbial contamination, examines food-borne pathogens and their association with produce-related outbreaks over the years, and points out areas for further research to better understand the survival of pathogens on fresh produce throughout the food chain. Particularly valuable to the industry are discussions of: * Food worker hygiene, including control measures and employee training requirements * Major areas of known contamination and mitigation measures * Implementation of Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) * Contamination and mishandling during storage and transportation, and in retail display cases * Recommendations for consumer behavior with fresh produce and food handling prior to consumption in the home * A case study of the economic impact of the 2003 green onion food-borne outbreak A comprehensive look at both microbial hazards and available measures for their prevention, this book is an essential reference for the fresh fruit and vegetable industry as well as a practical text for the education and training of scientists, professionals, and staff involved in managing food safety.

دانلود کتاب «شناسایی خطرات میکروبی در میوه ها و سبزیجات تازه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.