کتاب الکترونیکی

ایمنی مواد غذایی میکروبی در کشاورزی دام: موضوعات فعلی

Microbial food safety in animal agriculture: current topics

دانلود کتاب Microbial food safety in animal agriculture: current topics (به فارسی: ایمنی مواد غذایی میکروبی در کشاورزی دام: موضوعات فعلی) نوشته شده توسط «Mary E. Torrence – Richard E. Isaacson»


اطلاعات کتاب ایمنی مواد غذایی میکروبی در کشاورزی دام: موضوعات فعلی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Iowa State Press

نویسنده: Mary E. Torrence – Richard E. Isaacson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 414

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780813814957 , 0-8138-1495-2

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب ایمنی مواد غذایی میکروبی در کشاورزی دام: موضوعات فعلی

در پاسخ به نگرانی‌های عمومی، ایمنی غذای میکروبی در کشاورزی حیوانات: موضوعات کنونی اطلاعات به موقع در مورد این حوزه با اهمیت فزاینده ارائه می‌کند و یک نمای کلی از ایمنی مواد غذایی میکروبی قبل از برداشت ارائه می‌دهد.

این مرجع ضروری که توسط متخصصانی از سراسر جهان نوشته شده است، بر تحقیقات در زمینه‌های مقاومت ضد میکروبی، ارزیابی خطر، روش‌های تشخیص میکروبی و تشخیص، و بیماری‌های نوظهور تمرکز دارد. پوشش، مروری متوازن از دیدگاه های فدرال، صنعتی و دانشگاهی در مورد مسائل کلیدی در ایمنی مواد غذایی ارائه می دهد. ارگانیسم های خاصی که در عمق مورد بررسی قرار گرفته اند عبارتند از:

  • گونه های سالمونلا،
  • گونه های کمپیلوباکتر،
  • اشریشیا کلی 0157:H7 و
  • لیستریا مونوسیتوژن.

    هیچ منبع منفرد دیگری اطلاعات جاری و ارجاعات دقیق را در مورد مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی قبل از برداشت در کشاورزی دام تولیدی ارائه نمی دهد. دامپزشکان، محققان و متخصصان ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ها، سازمان های دولتی و صنایع تولید حیوانات غذایی، این منبع حیاتی برای آگاهی دفاعی را کشف خواهند کرد.


  • In answer to public concerns, Microbial Food Safety in Animal Agriculture: Current Topics provides timely information on this area of increasing importance, giving a broad overview of pre-harvest microbial food safety.

    Written by specialists from around the world, this essential reference focuses on research in the areas of antimicrobial resistance, risk assessment, microbial detection methods and diagnostics, and emerging diseases. Coverage provides balanced overviews of Federal, industry, and academic perspectives on key issues in food safety. Specific organisms explored in depth include:

  • Salmonella spp.,
  • Campylobacter spp.,
  • Escherichia coli 0157:H7, and
  • Listeria monocytogene .

    No other single source offers current information and detailed references on issues in pre-harvest food safety in production animal agriculture. Veterinarians, researchers, and food safety professionals in academia, government agencies, and food animal production industries will discover this resource crucial to defensive awareness.

  • دانلود کتاب «ایمنی مواد غذایی میکروبی در کشاورزی دام: موضوعات فعلی»

    مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.