کتاب الکترونیکی

منوها از تاریخ [2 جلد]: غذاها و دستور العمل های تاریخی برای هر روز از سال

Menus from History [2 volumes]: Historic Meals and Recipes for Every Day of the Year

دانلود کتاب Menus from History [2 volumes]: Historic Meals and Recipes for Every Day of the Year (به فارسی: منوها از تاریخ [2 جلد]: غذاها و دستور العمل های تاریخی برای هر روز از سال) نوشته شده توسط «Janet Clarkson»


اطلاعات کتاب منوها از تاریخ [2 جلد]: غذاها و دستور العمل های تاریخی برای هر روز از سال

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Greenwood

نویسنده: Janet Clarkson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 1002

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 0313349304 , 9780313349300 , 9780313349317 , 0313349312

توضیحات کتاب منوها از تاریخ [2 جلد]: غذاها و دستور العمل های تاریخی برای هر روز از سال

منوها از تاریخ: غذاهای تاریخی و دستور العمل برای هر روز از سال کاوش شگفت انگیزی در تاریخ غذاخوری از طریق منوهای تاریخی بیش از 35 کشور ارائه می دهد. از بحث در مورد یک ضیافت رومی در سال 70 پس از میلاد تا یک وعده غذایی برای نلسون ماندلا، رئیس جمهور سابق آفریقای جنوبی در دهه 1990، این منوها به دانش آموزان و خوانندگان عمومی راهی کاملاً لذت بخش برای یادگیری بیشتر در مورد رویدادها و فرهنگ هایی که در آنها رخ داده است ارائه می دهد. ضیافت های سلطنتی، غذای سربازان، غذای کشتی و سفینه فضایی، و شام دولتی تنها برخی از موارد مورد بحث است.

بر اساس ترتیب زمانی، هر ورودی یک روز از سال را پوشش می‌دهد و منویی از یک وعده غذایی مهم را ارائه می‌کند. ورودی با نام، مکان، و تاریخ رویداد، به علاوه توضیح مختصری در مورد اهمیت آن آغاز می شود. بعد منو می آید و سپس تجزیه و تحلیل و در صورت امکان چندین دستور غذا از منو ارائه می شود.


Menus from History: Historic Meals and Recipes for Every Day of the Year offers a fascinating exploration of dining history through historic menus from more than 35 countries. Ranging from discussion of a Roman banquet in A.D. 70 to a meal for former South African President Nelson Mandela in the 1990s, the menus offer students and general readers a thoroughly delightful way to learn more about events and the cultures in which they occurred. Royal feasts, soldier grub, shipboard and spaceship meals, and state dinners are just some of the occasions discussed.

Arranged chronologically, each entry covers a day of the year and provides a menu from a significant meal that took place. An entry begins with the name, location, and date of the event, plus a brief explanation of its significance. Next comes the menu, followed by an analysis and, where possible, several recipes from the menu.

دانلود کتاب «منوها از تاریخ [2 جلد]: غذاها و دستور العمل های تاریخی برای هر روز از سال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.