کتاب الکترونیکی

تولید ماست و شیرهای تخمیری

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks

دانلود کتاب Manufacturing Yogurt and Fermented Milks (به فارسی: تولید ماست و شیرهای تخمیری) نوشته شده توسط «Ramesh C. Chandan – Charles H. White – Arun Kilara – Y.H. Hui»


اطلاعات کتاب تولید ماست و شیرهای تخمیری

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub

نویسنده: Ramesh C. Chandan – Charles H. White – Arun Kilara – Y.H. Hui

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 359

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 0813823048 , 9780813823041

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب تولید ماست و شیرهای تخمیری

ویراستار Chandan و ویراستاران دستیارش با تلفیق تجربه عملی تولید ماست و شیرهای تخمیر شده در طی چهار دهه با جدیدترین تحقیقات علمی در صنعت لبنیات، کارشناسانی را در سراسر جهان برای نوشتن ماست و شیرهای تخمیری گرد هم آورده اند. این منبع بی نظیر شرح کاملی از مراحل تولید ماست و شیرهای تخمیری از دریافت مواد اولیه تا بسته بندی محصولات می دهد. اطلاعات به راحتی در چهار دسته دسته بندی می شوند: پیشینه پایه – تاریخچه و روند مصرف، ویژگی های ترکیب شیر، اصول پردازش لبنیات، الزامات نظارتی، تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی، کشت های آغازگر، بسته بندی، و موارد دیگر؟ تولید ماست — آماده سازی میوه و مواد طعم دهنده، مواد تشکیل دهنده، اصول پردازش، ساخت انواع ماست، تمیز کردن و ضدعفونی کردن گیاهان، تضمین کیفیت و تجزیه و تحلیل حسی؟ تولید شیرهای تخمیر شده–روش، بسته بندی و سایر جزئیات برای بیش از ده نوع مختلف محصول؟ مزایای سلامتی–غذاهای کاربردی، پروبیوتیک ها، پیشگیری از بیماری ها، و ویژگی های سلامتی ماست و شیرهای تخمیری همه فرآیندهای تولید با اصول صحیح علمی، فنی و مهندسی پشتیبانی می شوند. تولید ماست و شیرهای تخمیری برای متخصصان صنایع لبنی و غذایی و همچنین برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های علوم غذایی، فناوری لبنیات و رشته های مرتبط طراحی شده است. متخصصان صنعت، اساتید و دانشجویانی که در زمینه علوم لبنی/غذایی مشغول به تحقیق هستند، اطلاعات معاصر و کاربردهای مبتنی بر تجربه کتاب را ارزشمند خواهند یافت.


Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to write Manufacturing Yogurt and Fermented Milks. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products. Information is conveniently grouped under four categories: ? Basic background–History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more ? Yogurt manufacture–Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis ? Manufacture of fermented milks–Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products ? Health benefits–Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles. Manufacturing Yogurt and Fermented Milks is designed for professionals in the dairy and food industry as well as for upper level undergraduate and graduate students majoring in Food Science, Dairy Technology and related fields. Industry professionals, professors, and students engaged in research in dairy/ food science will find the book’s contemporary information and experience-based applications invaluable.

دانلود کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.