دانلود کتاب Manual on the Production and Use of Live Food for Aquaculture (به فارسی: راهنمای تولید و استفاده از غذای زنده برای آبزی پروری) نوشته شده توسط «Patrick Lavens»
اطلاعات کتاب راهنمای تولید و استفاده از غذای زنده برای آبزی پروری
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Food & Agriculture Organization of the UN (FA
نویسنده: Patrick Lavens
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 305
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9789251039342 , 92-5-103934-8
دانلود کتاب «راهنمای تولید و استفاده از غذای زنده برای آبزی پروری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.