دانلود کتاب Making Pure Corn Whiskey: A Professional Guide For Amateur And Micro Distillers (به فارسی: ساخت ویسکی ذرت خالص: راهنمای حرفه ای برای تقطیرکنندگان آماتور و میکرو) نوشته شده توسط «Ian Smiley»
اطلاعات کتاب ساخت ویسکی ذرت خالص: راهنمای حرفه ای برای تقطیرکنندگان آماتور و میکرو
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ian Smiley
نویسنده: Ian Smiley
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 114
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 0968629210 , 9780968629215
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب ساخت ویسکی ذرت خالص: راهنمای حرفه ای برای تقطیرکنندگان آماتور و میکرو
شرح کاملی از تاریخچه و روشهای ساخت ویسکی ارائه میکند، و نحوه درست کردن قطعه قطعهای با جداسازی بالا برای تقطیر آن را توضیح میدهد. این فرآیند همچنین برای تهیه رام، براندی و اسکناپ واقعی در کشورهایی که قانونی است استفاده می شود
Gives a thorough treatment of the history and the methods of making whiskey, and explains how to make a high-separation fractionating still to distill it with. This process is also used to make real rum, brandy, and schnapps in countries where it is legal
دانلود کتاب «ساخت ویسکی ذرت خالص: راهنمای حرفه ای برای تقطیرکنندگان آماتور و میکرو»