کتاب الکترونیکی

تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)

Magnetic Resonance in Food Science: From Molecules to Man (Special Publications)

دانلود کتاب Magnetic Resonance in Food Science: From Molecules to Man (Special Publications) (به فارسی: تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)) نوشته شده توسط «I. A. Farhat – P. S. Belton – Graham A. Webb»


اطلاعات کتاب تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)

موضوع اصلی: الکتریسیته و مغناطیس

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: I. A. Farhat – P. S. Belton – Graham A. Webb

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 239

حجم کتاب: 65 مگابایت

کد کتاب: 9780854043408 , 0854043403

نوبت چاپ: 1

دانلود کتاب «تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.