دانلود کتاب Magnetic Resonance in Food Science: From Molecules to Man (Special Publications) (به فارسی: تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)) نوشته شده توسط «I. A. Farhat – P. S. Belton – Graham A. Webb»
اطلاعات کتاب تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)
موضوع اصلی: الکتریسیته و مغناطیس
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: I. A. Farhat – P. S. Belton – Graham A. Webb
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 239
حجم کتاب: 65 مگابایت
کد کتاب: 9780854043408 , 0854043403
نوبت چاپ: 1
دانلود کتاب «تشدید مغناطیسی در علوم غذایی: از مولکول ها تا انسان (انتشارات ویژه)»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.