کتاب الکترونیکی

برچسب زدن به غذای اصلاح شده ژنتیکی: بحث فلسفی و حقوقی

Labeling Genetically Modified Food: The Philosophical and Legal Debate

دانلود کتاب Labeling Genetically Modified Food: The Philosophical and Legal Debate (به فارسی: برچسب زدن به غذای اصلاح شده ژنتیکی: بحث فلسفی و حقوقی) نوشته شده توسط «Paul Weirich»


اطلاعات کتاب برچسب زدن به غذای اصلاح شده ژنتیکی: بحث فلسفی و حقوقی

موضوع اصلی: فلسفه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Oxford University Press, USA

نویسنده: Paul Weirich

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 272

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 0195326865 , 9780195326864 , 9781435620421

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب برچسب زدن به غذای اصلاح شده ژنتیکی: بحث فلسفی و حقوقی

محصولات غذایی با ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی (GM) رایج هستند، اما بسیاری از مصرف کنندگان از این موضوع بی اطلاع هستند. هنگام نظرسنجی، مصرف‌کنندگان می‌گویند که می‌خواهند بدانند آیا غذایشان حاوی مواد تراریخته است، همانطور که بسیاری می‌خواهند بدانند غذایشان طبیعی است یا ارگانیک. اطلاع رسانی به مصرف کنندگان انگیزه اصلی برای برچسب زدن است. اما لزومی ندارد که برچسب زدن اجباری باشد. مصرف کنندگانی که محصولات بدون تراریخته را می خواهند، برای حمایت از برچسب گذاری داوطلبانه، حق بیمه پرداخت می کنند. چرا مصرف کنندگان می خواهند در مورد مواد تراریخته بدانند؟ غذاهای تراریخته برای اطمینان از ایمنی آزمایش می شوند و بیش از یک دهه است که در بازار هستند. با این حال، بسیاری از مصرف کنندگان، از جمله برخی مبتلا به آلرژی غذایی، می خواهند محتاط باشند. همچنین، محصولات تراریخته ممکن است گیاهان مجاور را از طریق رانش گرده تحت تأثیر قرار دهند. علیرغم آزمایش‌های مربوط به اثرات زیست‌محیطی، برخی از مصرف‌کنندگان ممکن است نگران باشند که محصولات تراریخته بر محیط‌زیست تأثیر منفی بگذارد. مطالعه ریسک و مدیریت آن سوالاتی را مطرح می کند که تنها توسط علوم زیستی حل نشده است. این کتاب سیاست های مختلف برچسب گذاری و موارد مربوط به آنها را بررسی می کند. این اولین درمان جامع و بین رشته ای بحث در مورد برچسب گذاری مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی است. مشارکت کنندگان شامل فیلسوفان، متخصصان اخلاق زیستی، دانشمندان مواد غذایی و کشاورزی، وکلا / محققین حقوقی و اقتصاددانان هستند.


Food products with genetically modified (GM) ingredients are common, yet many consumers are unaware of this. When polled, consumers say that they want to know whether their food contains GM ingredients, just as many want to know whether their food is natural or organic. Informing consumers is a major motivation for labeling. But labeling need not be mandatory. Consumers who want GM-free products will pay a premium to support voluntary labeling. Why do consumers want to know about GM ingredients? GM foods are tested to ensure safety and have been on the market for more than a decade. Still, many consumers, including some with food allergies, want to be cautious. Also, GM crops may affect neighboring plants through pollen drift. Despite tests for environmental impact, some consumers may worry that GM crops will adversely effect the environment. The study of risk and its management raises questions not settled by the life sciences alone. This book surveys various labeling policies and the cases for them. It is the first comprehensive, interdisciplinary treatment of the debate about labeling genetically modified food. The contributors include philosophers, bioethicists, food and agricultural scientists, attorneys/legal scholars, and economists.

دانلود کتاب «برچسب زدن به غذای اصلاح شده ژنتیکی: بحث فلسفی و حقوقی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.