کتاب الکترونیکی

آشپزخانه: فرهنگ کار رستوران

Kitchens: The Culture of Restaurant Work

دانلود کتاب Kitchens: The Culture of Restaurant Work (به فارسی: آشپزخانه: فرهنگ کار رستوران) نوشته شده توسط «Gary Alan Fine»


اطلاعات کتاب آشپزخانه: فرهنگ کار رستوران

موضوع اصلی: کسب و کار

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University of California Press

نویسنده: Gary Alan Fine

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 361

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9780520200784 , 0520200780

توضیحات کتاب آشپزخانه: فرهنگ کار رستوران

آشپزخانه ما را به دنیای قوی، بیش از حد گرم و پشت صحنه رستوران معاصر می برد. گری آلن فاین در این پرتره غنی و اغلب غافلگیرکننده از زندگی واقعی کارگران آشپزخانه، تجربیات، چالش ها و رضایت آنها را به زندگی رنگارنگ آورده است. او کاوشی جذاب از نحوه عملکرد رستوران‌ها، هم به صورت فردی و هم به عنوان بخشی از فرهنگ آشپزی بزرگ‌تر، ارائه می‌کند. شرایط کاری، محدودیت‌های زمانی، نیروهای بازار، و اهداف زیبایی‌شناختی، همگی در غذای ارائه شده به مشتریان – که اغلب نمی‌دانند دقیقاً چه چیزی به دست می‌آورند، وارد می‌شوند. همانطور که فاین در روایت ماهرانه و خواندنی خود نشان می دهد، آشپزخانه محل سازش دائمی، دمدمی ها، تقریب ها، ترفندهای کثیف، شگفتی ها و برش های کوتاه است. او روابط پیچیده میان کارگران آشپزخانه – سرورها، ماشین های ظرفشویی، کارگران شربت خانه، مدیران، منتقدان رستوران و مشتریان- را زنده می کند و تأثیرات ساختار سازمانی را بر روابط فردی آشکار می کند.


Kitchens takes us into the robust, overheated, backstage world of the contemporary restaurant. In this rich, often surprising portrait of the real lives of kitchen workers, Gary Alan Fine brings their experiences, challenges, and satisfactions to colorful life. He provides a riveting exploration of how restaurants actually work, both individually and as part of a larger culinary culture. Working conditions, time constraints, market forces, and aesthetic goals all figure into the food served to customers–who often don’t know quite what they’re getting. The kitchen is a place of constant compromise, of quirks, approximations, dirty tricks, surprises, and short cuts, as Fine demonstrates in his deft, readable narrative. He brings to life the complicated relationships among kitchen workers–servers, dishwashers, pantry workers, managers, restaurant critics, and customers–and reveals the effects of organizational structure on individual relations.

دانلود کتاب «آشپزخانه: فرهنگ کار رستوران»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.