کتاب الکترونیکی

سواد آشپزخانه: چگونه دانش خود را در مورد اینکه غذا از کجا می آید و چرا باید آن را برگردانیم از دست دادیم

Kitchen Literacy: How We Lost Knowledge of Where Food Comes from and Why We Need to Get It Back

دانلود کتاب Kitchen Literacy: How We Lost Knowledge of Where Food Comes from and Why We Need to Get It Back (به فارسی: سواد آشپزخانه: چگونه دانش خود را در مورد اینکه غذا از کجا می آید و چرا باید آن را برگردانیم از دست دادیم) نوشته شده توسط «Ann Vileisis»


اطلاعات کتاب سواد آشپزخانه: چگونه دانش خود را در مورد اینکه غذا از کجا می آید و چرا باید آن را برگردانیم از دست دادیم

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Island Press

نویسنده: Ann Vileisis

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 345

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781597261449 , 1597261440

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب سواد آشپزخانه: چگونه دانش خود را در مورد اینکه غذا از کجا می آید و چرا باید آن را برگردانیم از دست دادیم

از کودکان بپرسید که غذا از کجا می آید، و احتمالاً پاسخ خواهند داد: «سوپرمارکت.» از بیشتر بزرگسالان بپرسید، و پاسخ آنها ممکن است تفاوت زیادی نداشته باشد. جایی که غذاهای ما پرورش می‌یابد و چه اتفاقی برای آنها بین قفسه مزرعه و سوپرمارکت می‌افتد، تبدیل به رمز و راز شده است. چگونه اینقدر از منابع نان، گوشت گاو، پنیر، غلات، سیب و غذاهای بی‌شماری دیگر که هر روز ما را تغذیه می‌کنند، جدا شدیم؟

پاسخ Ann Vileisis یک سفر حسی غنی از تاریخچه درست کردن شام سواد آشپزخانهما را از یک باغ قرن هجدهم به راهروهای شیک سوپرمارکت‌های امروزی و در نهایت به بازارهای کشاورز می‌برد که اکنون در حال تجدید حیات هستند. Vileisis تغییرات عمیقی را در نحوه توجه آشپزهای آمریکایی به غذاهای خود در طول دو قرن بیان می کند و بیانیه قدرتمندی را ارائه می دهد: آنچه ما نمی دانیم می تواند به ما آسیب برساند.

با افزایش فاصله بین مزرعه و میز، ما از دانستن مکان‌های خاص و داستان‌های خاص پشت سرچشمه‌های غذاهای ما به جای تکیه بر ادعاهای تبلیغ‌کنندگان. زنی که مرغ خود را پرورش می داد، می چید و می پخت، تمام تاریخچه زندگی آن را می دانست، در حالی که امروزه اکثر ما نمی دانیم که آیا هورمون ها به مرغ ما تغذیه شده است یا خیر. غذا خوردن صنعتی غیرقابل انکار راحت است، اما مشکلات بهداشتی و زیست محیطی از جمله پاتوژن های منتقله از غذا، آفت کش های سمی و آلودگی مزارع کارخانه را نیز ایجاد کرده است.

اگرچه هزینه های پنهان وعده های غذایی مدرن می تواند زیاد باشد، Vileisis نشان می دهد که درک بیشتر می تواند مصرف کنندگان را به سمت انتخاب های سالم تر و پایدارتر سوق دهد. سواد آشپزخانه با آشکار ساختن اینکه چگونه دانش درباره غذای ما از بین رفته است و چگونه می توان آن را دوباره به دست آورد، قول می دهد که ما را وادار کند در مورد آنچه می خوریم متفاوت فکر کنیم.


Ask children where food comes from, and they’ll probably answer: “the supermarket.” Ask most adults, and their replies may not be much different. Where our foods are raised and what happens to them between farm and supermarket shelf have become mysteries. How did we become so disconnected from the sources of our breads, beef, cheeses, cereal, apples, and countless other foods that nourish us every day?

В 

Ann Vileisis’s answer is a sensory-rich journey through the history of making dinner. Kitchen Literacy takes us from an eighteenth-century garden to today’s sleek supermarket aisles, and eventually to farmer’s markets that are now enjoying a resurgence. Vileisis chronicles profound changes in how American cooks have considered their foods over two centuries and delivers a powerful statement: what we don’t know could hurt us.

В 

As the distance between farm and table grew, we went from knowing particular places and specific stories behind our foods’ origins to instead relying on advertisers’ claims. The woman who raised, plucked, and cooked her own chicken knew its entire life history while today most of us have no idea whether hormones were fed to our poultry. Industrialized eating is undeniably convenient, but it has also created health and environmental problems, including food-borne pathogens, toxic pesticides, and pollution from factory farms.

В 

Though the hidden costs of modern meals can be high, Vileisis shows that greater understanding can lead consumers to healthier and more sustainable choices. Revealing how knowledge of our food has been lost and how it might now be regained, Kitchen Literacy promises to make us think differently about what we eat.

دانلود کتاب «سواد آشپزخانه: چگونه دانش خود را در مورد اینکه غذا از کجا می آید و چرا باید آن را برگردانیم از دست دادیم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.