دانلود کتاب Introduction to Neutrosophic Logic (به فارسی: مقدمه ای بر منطق نوتروسوفیک) نوشته شده توسط «Charles Ashbacher»
اطلاعات کتاب مقدمه ای بر منطق نوتروسوفیک
موضوع اصلی: منطق
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: American Research Press
نویسنده: Charles Ashbacher
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 145
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 9781931233606 , 1931233608
توضیحات کتاب مقدمه ای بر منطق نوتروسوفیک
منطق نوتروسوفیک توسط فلورنتین اسمارانداخ (1995) ایجاد شد و بسط / ترکیبی از منطق فازی، منطق شهودی، منطق ناسازگار، و منطق های سه ارزشی است که از یک مقدار نامشخص استفاده می کنند. تعریف منطق نوتروسوفیک: اجازه دهید T, I, F زیر مجموعه های واقعی استاندارد یا غیراستاندارد بازه واحد غیر استاندارد]-0، 1+[، با sup T = t_sup، inf T = t_inf، sup I = i_sup، inf I = i_inf، sup F = f_sup، inf باشند. F = f_inf، و n_sup = t_sup+i_sup+f_sup،n_inf = t_inf+i_inf+f_inf. البته، -0 <= n_inf <= n_sup <= 3+. منطقی که در آن هر گزاره دارای درصد تخمین زده می شود صدق در زیرمجموعه T، درصد عدم تعین در زیرمجموعه I، و درصد نادرست بودن در زیرمجموعه F، که در آن T، I، F در بالا تعریف شده است، منطق نوتروسوفیک نامیده می شود. مجموعه های T، I، F لزوماً نیستند. فواصل، اما ممکن است هر زیر مجموعه زیر واحد واقعی باشد: گسسته یا پیوسته. تک عنصری، متناهی، یا (قابل شمارش یا غیرقابل شمارش) بی نهایت؛ اتحاد یا تقاطع زیر مجموعه های مختلف؛ و غیره. آنها همچنین ممکن است همپوشانی داشته باشند. زیرمجموعه های واقعی می توانند خطاهای نسبی را در تعیین t,i,f نشان دهند (در صورتی که زیرمجموعه های T,I,F به نقاط کاهش یابد). اما از نظر دینامیکی، بنابراین از منظری دیگر، مؤلفههای T، I، F در هر نمونه به پارامترهای زیادی وابسته هستند و بنابراین میتوان آنها را توابع برداری با مقدار مجموعه یا حتی عملگرها در نظر گرفت. که به ترتیب بیانگر ارزشهای صدق، عدم تعین و کذب است که به نوتروسوفی، منطق نوتروسوفیک، مجموعه نوتروسوفیک، احتمال نوتروزوفیک، آمار نوتروزوفیک اشاره دارد. این نمایش به استدلال ذهن انسان نزدیکتر است. عدم دقت دانش یا عدم دقت زبانی درک شده توسط ناظران مختلف را مشخص میکند (به همین دلیل است که T، I، F زیرمجموعههایی هستند – نه لزوماً تک عناصر)، عدم قطعیت ناشی از دانش ناقص یا خطاهای اکتساب یا تصادفی (به همین دلیل است که زیرمجموعه I وجود دارد. )و ابهام به دلیل عدم وجود خطوط یا محدودیت های واضح (به همین دلیل است که T، I، F زیرمجموعه هایی هستند و I وجود دارد؛ به ویژه برای وابستگی به مجموعه های نوتروسوفیک). حقیقت، که حقیقتی است فقط در یک یا چند جهان، که با NL (حقیقت نسبی)=1 مشخص شده است، و حقیقت مطلق، که یک حقیقت در همه جهان های ممکن است، با NL (حقیقت مطلق)=1+ اشاره شده است. و به همین ترتیب، منطق نوتروسوفیک بین کاذب نسبی مشخص شده با 0 و نادرست مطلق با 0- تفاوت قائل می شود. در منطق نوتروسوفیک مجموع مولفه ها لزوماً مانند منطق کلاسیک و فازی 1 نیست، بلکه هر عددی بین -0 و 3+ است. و این به منطق نوتروسوفیک اجازه می دهد تا بتواند با پارادوکس ها، گزاره هایی که همزمان درست و نادرست هستند، مقابله کند: بنابراین NL(پارادوکس)=(1, I, 1); منطق فازی نمی تواند این کار را انجام دهد زیرا در منطق فازی مجموع مولفه ها باید 1 باشد.
دانلود کتاب «مقدمه ای بر منطق نوتروسوفیک»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.