کتاب الکترونیکی

مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی

Introduction to Food Toxicology

دانلود کتاب Introduction to Food Toxicology (به فارسی: مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «William G. Eckert»


اطلاعات کتاب مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: William G. Eckert

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 146

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9780849381010 , 0849381010

دانلود کتاب «مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.