کتاب الکترونیکی

کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی

International Handbook of Foodborne Pathogens

دانلود کتاب International Handbook of Foodborne Pathogens (به فارسی: کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی) نوشته شده توسط «Marianne D. Miliotis – Jeffrey W. Bier»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: M. Dekker

نویسنده: Marianne D. Miliotis – Jeffrey W. Bier

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 809

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0824706854 , 9780824706852 , 9780824748203

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی

این مرجع مدیریت، کنترل و پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی میکروبی را شرح می دهد. این تحولات در اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از غذا را از افزایش تبادل غذای فراملی تا بررسی بیماری های مشترک مشترک انسان و دام جدید و در حال ظهور تجزیه و تحلیل می کند. نویسندگان درباره شیوع و خطر بیماری های ناشی از غذا در کشورهای در حال توسعه و صنعتی بحث می کنند. “سالنامه میکروبیولوژی” این کتاب را به عنوان “بسیار جامع، با ارجاعات به روز” توصیف می کند. محققان و آسیب‌شناسان شاغل این انبوه اطلاعات را برای رشد مستمر در این زمینه حیاتی خواهند یافت.


This reference describes the management, control, and prevention of microbial food borne disease. It analyzes transformations in the epidemiology of food borne disease from increased transnational food exchange to examinations of new and emerging zoonoses. The authors discuss the prevalence and risk of food borne disease in developing and industrialized countries. “The Annals of Microbiology” describes this book as ‘highly exhaustive, with up to date references.’ Researchers and practicing pathologists will find this wealth of information vital to continued growth in the field.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.