دانلود کتاب International Handbook of Foodborne Pathogens (به فارسی: کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی) نوشته شده توسط «Marianne D. Miliotis – Jeffrey W. Bier»
اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: M. Dekker
نویسنده: Marianne D. Miliotis – Jeffrey W. Bier
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 809
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 0824706854 , 9780824706852 , 9780824748203
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی
این مرجع مدیریت، کنترل و پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی میکروبی را شرح می دهد. این تحولات در اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از غذا را از افزایش تبادل غذای فراملی تا بررسی بیماری های مشترک مشترک انسان و دام جدید و در حال ظهور تجزیه و تحلیل می کند. نویسندگان درباره شیوع و خطر بیماری های ناشی از غذا در کشورهای در حال توسعه و صنعتی بحث می کنند. “سالنامه میکروبیولوژی” این کتاب را به عنوان “بسیار جامع، با ارجاعات به روز” توصیف می کند. محققان و آسیبشناسان شاغل این انبوه اطلاعات را برای رشد مستمر در این زمینه حیاتی خواهند یافت.
دانلود کتاب «کتابچه راهنمای بین المللی پاتوژن های غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.