دانلود کتاب Innovations in Food Packaging (به فارسی: نوآوری در بسته بندی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Jung H. Han»
اطلاعات کتاب نوآوری در بسته بندی مواد غذایی
موضوع اصلی: انتشار
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Jung H. Han
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 509
حجم کتاب: 53 مگابایت
کد کتاب: 9780123116321 , 0123116325
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب نوآوری در بسته بندی مواد غذایی
بسته بندی تعدادی از وظایف را در نگهداری، حفاظت، حمل و نقل و فروش کالا انجام می دهد. نوآوریها در بستهبندی مواد غذایی تشخیص میدهند که بستهبندی مواد غذایی یک منطقه با رشد سریع است که بر بخشهای مهم ماندگاری محصول و ایمنی مواد غذایی تأثیر میگذارد. هر فصل اطلاعاتی در مورد پیشینه علمی، توسعه مواد جدید و استفاده، و مطالعات موردی استفاده از سیستم جدید برای محصولات غذایی فاسد شدنی ارائه می دهد. چهار موضوع عمده بسته بندی مواد غذایی را پوشش می دهد: * تئوری ها در بسته بندی مواد غذایی * بسته بندی فعال * بسته بندی اتمسفر اصلاح شده * فیلم ها و پوشش های خوراکی
دانلود کتاب «نوآوری در بسته بندی مواد غذایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)