کتاب الکترونیکی

نوآوری در بسته بندی مواد غذایی

Innovations in Food Packaging

دانلود کتاب Innovations in Food Packaging (به فارسی: نوآوری در بسته بندی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Jung H. Han»


اطلاعات کتاب نوآوری در بسته بندی مواد غذایی

موضوع اصلی: انتشار

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Jung H. Han

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 509

حجم کتاب: 53 مگابایت

کد کتاب: 9780123116321 , 0123116325

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب نوآوری در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی تعدادی از وظایف را در نگهداری، حفاظت، حمل و نقل و فروش کالا انجام می دهد. نوآوری‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی تشخیص می‌دهند که بسته‌بندی مواد غذایی یک منطقه با رشد سریع است که بر بخش‌های مهم ماندگاری محصول و ایمنی مواد غذایی تأثیر می‌گذارد. هر فصل اطلاعاتی در مورد پیشینه علمی، توسعه مواد جدید و استفاده، و مطالعات موردی استفاده از سیستم جدید برای محصولات غذایی فاسد شدنی ارائه می دهد. چهار موضوع عمده بسته بندی مواد غذایی را پوشش می دهد: * تئوری ها در بسته بندی مواد غذایی * بسته بندی فعال * بسته بندی اتمسفر اصلاح شده * فیلم ها و پوشش های خوراکی


Packaging performs a number of functions in the containment, protection, shipment and selling of goods. Innovations in Food Packaging recognizes that food packaging is a fast-growing area that impacts upon the important areas of product shelf-life and food safety. Each chapter provides information on the scientific background, new material development and utilization, and case studies of the use of new system for perishable food products. Covers four major food packaging topics: * Theories in food packaging * Active packaging * Modified atmosphere packaging * Edible films and coatings

دانلود کتاب «نوآوری در بسته بندی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.