دانلود کتاب Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control (به فارسی: طیفسنجی مادون قرمز برای آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»
اطلاعات کتاب طیفسنجی مادون قرمز برای آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Da-Wen Sun
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 415
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 9780123741363 , 012374136X
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب طیفسنجی مادون قرمز برای آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی
این کتاب که توسط یک پانل بینالمللی متشکل از همتایان حرفهای و دانشگاهی نوشته شده است، اطلاعات مهم و قابل دسترس در مورد هنر و علم فناوری طیفسنجی مادون قرمز را در اختیار مهندس و فنشناس شاغل در تحقیق، توسعه و عملیات در صنایع غذایی قرار میدهد. این کتاب همچنین باید به عنوان یک منبع مرجع ضروری برای دانشجویان و محققین در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی باشد. طیف سنجی مادون قرمز (IR) با بخش مادون قرمز طیف الکترومغناطیسی سروکار دارد. جذب فرکانس های مختلف IR را توسط نمونه ای که در مسیر یک پرتو IR قرار دارد اندازه گیری می کند. در حال حاضر طیف سنجی مادون قرمز یکی از رایج ترین تکنیک های طیف سنجی مورد استفاده در صنایع غذایی است. با توسعه سریع نرم افزار و سخت افزار ابزار دقیق طیف سنجی مادون قرمز، کاربرد این تکنیک در بسیاری از زمینه های تحقیقات مواد غذایی گسترش یافته است. این به ابزاری قدرتمند، سریع و غیر مخرب برای تجزیه و تحلیل و کنترل کیفیت مواد غذایی تبدیل شده است. طیف سنجی مادون قرمز برای تجزیه و تحلیل و کنترل کیفیت غذا نشان دهنده این توسعه سریع فناوری است. کتاب به دو قسمت تقسیم شده است. بخش اول به اصول و ابزارها، از جمله تئوری، تکنیک های پردازش داده ها، و ابزارهای طیف سنجی مادون قرمز می پردازد. بخش دوم کاربرد IRS در تجزیه و تحلیل و کنترل کیفیت برای غذاهای مختلف از جمله گوشت و محصولات گوشتی، ماهی و محصولات مرتبط و غیره را پوشش میدهد. *این ابزار غیرمخرب سریع در حال توسعه، قدرتمند و سریع برای تجزیه و تحلیل و کنترل کیفیت مواد غذایی را بررسی می کند * ارائه شده در دو بخش – اصول و ابزار، از جمله تئوری، تکنیک های پردازش داده ها، و ابزار، و کاربرد در تجزیه و تحلیل کیفیت و کنترل برای غذاهای مختلف ارزشمند کردن آن برای درک و کاربرد * نیاز به یک منبع جامع در این زمینه که شامل پوشش NIR و MVA است را پر می کند.
دانلود کتاب «طیفسنجی مادون قرمز برای آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.