دانلود کتاب Industrial Chocolate Manufacture and Use (به فارسی: تولید و مصرف شکلات صنعتی) نوشته شده توسط «Steve T. Beckett»
اطلاعات کتاب تولید و مصرف شکلات صنعتی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Steve T. Beckett
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 732
حجم کتاب: 13 مگابایت
کد کتاب: 9781405139496 , 1405139498 , 9781444301595
نوبت چاپ: 4th ed
توضیحات کتاب تولید و مصرف شکلات صنعتی
از زمان چاپ سوم این اثر استاندارد در سال 1999، افزایش قابل توجهی در میزان تولید شکلات در سراسر جهان مشاهده شده است. نسخه چهارم تولید و استفاده از شکلات صنعتی پوششی به روز در مورد تمام جنبه های اصلی ساخت و استفاده شکلات، از پرورش دانه های کاکائو گرفته تا بسته بندی و بازاریابی محصول نهایی را ارائه می دهد. با حفظ ویژگیهای کلیدی مهم و با استقبال خوب نسخه قبلی، ویرایش چهارم همچنین شامل فصلهای کاملاً جدیدی است که شامل خردههای شکلات، فناوریهای شکلدهی سرد، مالکیت معنوی و تغذیه میشود. علاوه بر این، با در نظر گرفتن تغییرات و روندهای قابل توجه در صنعت شکلات، اطلاعات جدید بسیاری گنجانده شده است، به ویژه در فصل هایی مانند فصل هایی مانند شیمی توسعه طعم، خواص جریان شکلات، بسته بندی شکلات، و بازاریابی شکلات. این نسخه جدید کاملاً اصلاح شده و توسعه یافته یک خرید ضروری برای همه کسانی است که در ساخت و استفاده از شکلات دست دارند.
دانلود کتاب «تولید و مصرف شکلات صنعتی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.