کتاب الکترونیکی

تولید و مصرف شکلات صنعتی

Industrial Chocolate Manufacture and Use

دانلود کتاب Industrial Chocolate Manufacture and Use (به فارسی: تولید و مصرف شکلات صنعتی) نوشته شده توسط «Steve T. Beckett»


اطلاعات کتاب تولید و مصرف شکلات صنعتی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Steve T. Beckett

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 732

حجم کتاب: 13 مگابایت

کد کتاب: 9781405139496 , 1405139498 , 9781444301595

نوبت چاپ: 4th ed

توضیحات کتاب تولید و مصرف شکلات صنعتی

از زمان چاپ سوم این اثر استاندارد در سال 1999، افزایش قابل توجهی در میزان تولید شکلات در سراسر جهان مشاهده شده است. نسخه چهارم تولید و استفاده از شکلات صنعتی پوششی به روز در مورد تمام جنبه های اصلی ساخت و استفاده شکلات، از پرورش دانه های کاکائو گرفته تا بسته بندی و بازاریابی محصول نهایی را ارائه می دهد. با حفظ ویژگی‌های کلیدی مهم و با استقبال خوب نسخه قبلی، ویرایش چهارم همچنین شامل فصل‌های کاملاً جدیدی است که شامل خرده‌های شکلات، فناوری‌های شکل‌دهی سرد، مالکیت معنوی و تغذیه می‌شود. علاوه بر این، با در نظر گرفتن تغییرات و روندهای قابل توجه در صنعت شکلات، اطلاعات جدید بسیاری گنجانده شده است، به ویژه در فصل هایی مانند فصل هایی مانند شیمی توسعه طعم، خواص جریان شکلات، بسته بندی شکلات، و بازاریابی شکلات. این نسخه جدید کاملاً اصلاح شده و توسعه یافته یک خرید ضروری برای همه کسانی است که در ساخت و استفاده از شکلات دست دارند.


Since the third edition of this standard work in 1999, there has been a significant increase in the amount of chocolate manufactured worldwide. The fourth edition of Industrial Chocolate Manufacture and Use provides up-to-date coverage of all major aspects of chocolate manufacture and use, from the growing of cocoa beans to the packaging and marketing of the end product. Retaining the important and well-received key features of the previous edition, the fourth edition also contains completely new chapters covering chocolate crumb, cold forming technologies, intellectual property, and nutrition. Furthermore, taking account of significant changes and trends within the chocolate industry, much new information is incorporated, particularly within such chapters as those covering the chemistry of flavour development, chocolate flow properties, chocolate packaging, and chocolate marketing. This fully revised and expanded new edition is an essential purchase for all those involved in the manufacture and use of chocolate.

دانلود کتاب «تولید و مصرف شکلات صنعتی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.