دانلود کتاب Image processing: the fundamentals (به فارسی: پردازش تصویر: اصول) نوشته شده توسط «Maria Petrou – Panagiota Bosdogianni»
اطلاعات کتاب پردازش تصویر: اصول
موضوع اصلی: سازمان و پردازش داده ها
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Maria Petrou – Panagiota Bosdogianni
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 355
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780471998839 , 0-471-99883-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پردازش تصویر: اصول
پردازش تصویر The Fundamentals ماریا پترو، دانشگاه ساری، گیلفورد، انگلستان Panagiota Bosdogianni، دانشگاه فنی کرت، Chania، یونان پردازش تصویر یکی از فعال ترین حوزه های تحقیقاتی در سال های اخیر بوده است. تکنیک های درگیر کاربردهای قابل توجهی در زمینه های متنوعی مانند ویدئو کنفرانس، ارتباطات تصویری، روباتیک، علوم زمین و پزشکی پیدا کرده اند. انتظار میرود از ماشینهای هوشمندی که خودشان را به سمت جراحی سوراخ کلید میبرند، این تأثیر عظیم بر جامعه زندگی ما را به طور اساسی تغییر دهد. این جلد با ارائه راهنمای گام به گام اصول اساسی زیربنای تمام وظایف پردازش تصویر، نتیجه 11 سال تجربه تدریس است. * دارای نمونه های کار شده متعددی است که خواننده را از طریق پیچیدگی های رسیدن به راه حل ها راهنمایی می کند. * مفاهیم معرفی شده با استفاده از تصاویر با اندازه کوچک را توضیح می دهد که خواننده می تواند بدون استفاده از رایانه دستکاری کند. * به خواننده این امکان را میدهد تا از «مهرهها و پیچها» هر روش، مسائل مربوط به آن و مشکلاتی که ممکن است در برنامههای واقعی با آنها مواجه شود، قدردانی کند. * توضیحات ریاضی مفصل را در دو سطح ارائه می دهد – یک روایت ساده با حداقل استفاده از ریاضیات و سطح بالاتر که از دقت ریاضی استفاده می کند. پردازش تصویر: The Fundamentals یک دستیار خودآموز ایده آل است و یک همراه ارزشمند برای دانشجویان پژوهشگر در زمینه های مرتبط خواهد بود. تکنیک های جایگزین برای هر تصویر نشان داده شده است که به خواننده اجازه می دهد تا تفاوت های ظریف بین آنها را درک کند.
دانلود کتاب «پردازش تصویر: اصول»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.