کتاب الکترونیکی

بهداشت در فرآوری مواد غذایی

Hygiene in food processing

دانلود کتاب Hygiene in food processing (به فارسی: بهداشت در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah – Beverley White»


اطلاعات کتاب بهداشت در فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Pub.; CRC Press

نویسنده: H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah – Beverley White

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 408

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 9780849312120 , 0849312124 , 1855734664 , 9781855734661 , 9781855737051

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بهداشت در فرآوری مواد غذایی

مرجع یک بررسی جامع از عملکرد بهداشتی خوب برای صنایع غذایی ارائه می دهد. زمینه نظارتی و زمینه و مقررات بین المللی در اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا را پوشش می دهد.


Reference provides a comprehensive review of good hygiene practice for the food industry. Covers regulatory context, and the international context and regulation in the EU and the USA.

دانلود کتاب «بهداشت در فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.