دانلود کتاب Hygiene in food processing (به فارسی: بهداشت در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah – Beverley White»
اطلاعات کتاب بهداشت در فرآوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Pub.; CRC Press
نویسنده: H.L.M. Lelieveld – M.A. Mostert – J. Holah – Beverley White
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 408
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780849312120 , 0849312124 , 1855734664 , 9781855734661 , 9781855737051
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بهداشت در فرآوری مواد غذایی
مرجع یک بررسی جامع از عملکرد بهداشتی خوب برای صنایع غذایی ارائه می دهد. زمینه نظارتی و زمینه و مقررات بین المللی در اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا را پوشش می دهد.
دانلود کتاب «بهداشت در فرآوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.