کتاب الکترونیکی

تعادل هیدروفیل-لیپوفیل سورفکتانت ها و ذرات جامد: جنبه های فیزیکی و شیمیایی و کاربردها

Hydrophile-lipophile balance of surfactants and solid particles: physicochemical aspects and applications

دانلود کتاب Hydrophile-lipophile balance of surfactants and solid particles: physicochemical aspects and applications (به فارسی: تعادل هیدروفیل-لیپوفیل سورفکتانت ها و ذرات جامد: جنبه های فیزیکی و شیمیایی و کاربردها) نوشته شده توسط «P.M. Kruglyakov»


اطلاعات کتاب تعادل هیدروفیل-لیپوفیل سورفکتانت ها و ذرات جامد: جنبه های فیزیکی و شیمیایی و کاربردها

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier Science B. V

نویسنده: P.M. Kruglyakov

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 405

حجم کتاب: 16 مگابایت

کد کتاب: 9780444502575 , 0-444-50257-2

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب تعادل هیدروفیل-لیپوفیل سورفکتانت ها و ذرات جامد: جنبه های فیزیکی و شیمیایی و کاربردها

این کتاب مفاهیم مختلف تعادل آبدوست-لیپوفیل (HLB) سورفکتانت ها و ذرات جامد و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اصلی سورفکتانت و رابط های جامد را که برای تعیین تعادل آبدوست-لیپوفیل استفاده می شود، در نظر می گیرد. این کتاب به طور جامع تمام خصوصیات سطحی و توده ای سورفکتانت های مورد استفاده برای تعیین HLB (مانند کشش سطحی، ضریب توزیع، جذب، فشار سطحی، حلالیت سورفکتانت ها، ویژگی های ساختاری، توزیع بین فازهای هتروپولار، تشکیل مایسل، ویژگی های کروماتوگرافی، جداسازی فاز) را تجزیه و تحلیل می کند. در امولسیون ها، دمای وارونگی فاز، تشکیل سیستم های سه فاز). نقطه مرکزی کتاب، تفسیر پر انرژی از تعادل، یعنی نسبت آبدوست-لیپوفیل است. در عین حال، سیستم‌های عدد HLB گریفین و دیویس و سایر روش‌های مستقل تعاریف تعادل آب‌دوست-لیپوفیل مورد بحث قرار می‌گیرند: PIT، شاخص‌های قطبیت، تفاوت میل ترکیبی سورفاکتانت و غیره. امکان استفاده از ویژگی‌های مختلف هیدروفیل-لیپوفیل تعادل به عنوان معیار وارونگی فاز در امولسیون ها و سیستم های میکروامولسیونی آب-روغن-سورفکتانت در نظر گرفته می شود. برای اولین بار روش های مختلف تعریف تعادل آبدوست-لیلوفیل برای ذرات جامد در فرم فشرده و پراکنده توسط نویسنده پیشنهاد شده است. استفاده از ویژگی های هیدروفیل-لیپوفیل ذرات جامد به عنوان معیار وارونگی فاز در تثبیت امولسیون و برای کاربردهای دیگر مورد بحث قرار گرفته است.


This book considers the different concepts of hydrophile-lipophile balance (HLB) of surfactants and solid particles and the main physicochemical properties of surfactant and solid interfaces which are used to definite the hydrophile-lipophile balance. The book comprehensively analyses all interfacial and bulk properties of surfactants used for the determination of HLB (such as interfacial tension, distribution coefficient, adsorption, surface pressure, surfactants solubility, structure characteristics, distribution between heteropolar phases, micellar formation, chromatographic characteristics, phase separation in emulsions, phase inversion temperature, formation of three phase systems). The central point of the book is the energetic interpretation of the balance, i.e. the hydrophile-lipophile ratio. At the same time the HLB-number systems of Griffin and Davies and other independant methods of the hydrophile-lipophile balance definitions are discussed: PIT, polarity indexes, surfactant affinity difference etc. The possibility of application of the different characteristics of the hydrophile-lipophile balance as a criterion of phase inversion in emulsions and microemulsion systems water-oil-surfactant are considered. For the first time the different methods of the hydrophile-lilophile balance definition for solid particles in compact and dispersed form are suggested by the author. The use of hydrophile-lipophile characteristics of solid particles as a criterion of phase inversion in emulsion stabilisation and for other applications is discussed.

دانلود کتاب «تعادل هیدروفیل-لیپوفیل سورفکتانت ها و ذرات جامد: جنبه های فیزیکی و شیمیایی و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.