دانلود کتاب Home Meat Curing Guide (به فارسی: راهنمای پخت گوشت در خانه) نوشته شده توسط «Morton Salt Div. Of Morton Thiokol»
اطلاعات کتاب راهنمای پخت گوشت در خانه
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Morton salt Div. Of Morton Thiokol
نویسنده: Morton Salt Div. Of Morton Thiokol
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1988
تعداد صفحه: 32
حجم فایل: 1.77 مگابایت
دانلود کتاب «راهنمای پخت گوشت در خانه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.