کتاب الکترونیکی

کتابچه راهنمای آنالیز حرارتی و کالریمتری: پیشرفت‌ها، تکنیک‌ها و کاربردهای اخیر

Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry: Recent Advances, Techniques and Applications

دانلود کتاب Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry: Recent Advances, Techniques and Applications (به فارسی: کتابچه راهنمای آنالیز حرارتی و کالریمتری: پیشرفت‌ها، تکنیک‌ها و کاربردهای اخیر) نوشته شده توسط «Michael E. Brown – Patrick K. Gallagher»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای آنالیز حرارتی و کالریمتری: پیشرفت‌ها، تکنیک‌ها و کاربردهای اخیر

موضوع اصلی: شیمی تجزیه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier Science

نویسنده: Michael E. Brown – Patrick K. Gallagher

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 780

حجم کتاب: 93 مگابایت

کد کتاب: 978-0-444-53123-0

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای آنالیز حرارتی و کالریمتری: پیشرفت‌ها، تکنیک‌ها و کاربردهای اخیر

این جلد 5 از یک کتابچه راهنما است که به خوبی توسط جامعه تجزیه و تحلیل حرارتی و کالریمتری مورد استقبال قرار گرفته است. تمام فصول در هر پنج جلد توسط متخصصان بین المللی در این موضوع نوشته شده است. جلد پنجم پیشرفت‌های اخیر در تکنیک‌ها و کاربردهایی را پوشش می‌دهد که مکمل جلدهای قبلی است. فصل‌ها تا جایی که ممکن است به جلدهای قبلی اشاره می‌کنند، اما هر کدام به خودی خود کامل هستند. آخرین توصیه ها در مورد نامگذاری نیز گنجانده شده است. از جمله تکنیک‌های جدید مهمی که تحت پوشش قرار می‌گیرند، آنالیز میکرو حرارتی، آنالیز حرارتی پالسی، کالری‌سنجی سریع اسکن و استفاده از میکروبالانس‌های کریستال کوارتز است. بررسی‌های دقیقی از طیف‌سنجی مرحله گرمایش، طیف تکنیک‌های الکتریکی موجود، کاربردها در رئولوژی، کاتالیز و مطالعه نانوذرات وجود دارد. توسعه و کاربرد روش‌های هم‌تبدیلی آنالیز جنبشی شرح داده شده است و فصل‌های جامعی در مورد جنبه‌های متعدد ترموشیمی و اندازه‌گیری خواص ترموفیزیکی وجود دارد. کاربردها در شیمی معدنی و هماهنگی، و همچنین آخرین کاربردها در علوم پزشکی و دندانپزشکی، از جمله اهمیت پلی مورفیسم، بررسی شده است. این جلد با مروری بر کاربرد و اهمیت آنالیز حرارتی و کالریمتری در کنترل کیفیت به پایان می رسد.


This is Volume 5 of a Handbook that has been well-received by the thermal analysis and calorimetry community. All chapters in all five volumes are written by international experts in the subject. The fifth volume covers recent advances in techniques and applications that complement the earlier volumes. The chapters refer wherever possible to earlier volumes, but each is complete in itself. The latest recommendations on Nomenclature are also included. Amongst the important new techniques that are covered are micro-thermal analysis, pulsed thermal analysis, fast-scanning calorimetery and the use of quartz-crystal microbalances. There are detailed reviews of heating – stage spectroscopy, the range of electrical techniques available, applications in rheology, catalysis and the study of nanoparticles. The development and application of isoconversional methods of kinetic analysis are described and there are comprehensive chapters on the many facets of thermochemistry and of measuring thermophysical properties. Applications to inorganic and coordination chemistry are reviewed, as are the latest applications in medical and dental sciences, including the importance of polymorphism. The volume concludes with a review of the use and importance of thermal analysis and calorimetry in quality control.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای آنالیز حرارتی و کالریمتری: پیشرفت‌ها، تکنیک‌ها و کاربردهای اخیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.