کتاب الکترونیکی

کتاب فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی

Handbook of Seed Physiology: Applications to Agriculture

دانلود کتاب Handbook of Seed Physiology: Applications to Agriculture (به فارسی: کتاب فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی) نوشته شده توسط «Roberto Benech-Arnold – Rodolfo S?nchez»


اطلاعات کتاب کتاب فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Roberto Benech-Arnold – Rodolfo S?nchez

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 501

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9781560229285 , 1560229284 , 1560229292

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی

جدیدترین یافته ها در فیزیولوژی بذر – در مورد مشکلات کشاورزی مورد بحث قرار گرفته است! با ارائه آخرین یافته ها در زمینه فیزیولوژی بذر و همچنین کاربردهای عملی آن دانش در این زمینه، کتاب راهنمای فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی دیدگاه جامعی از بیولوژی بذر و نقش آن در عملکرد محصول ارائه می دهد. موضوعات کلیدی عبارتند از جوانه زنی بذر، ظهور محصول، استقرار محصول، خواب، جوانه زدن قبل از برداشت، هورمون های گیاهی، اسیدهای آبسیزیک و جیبرلیک، علف های هرز، کیفیت دانه، محصولات روغنی و کیفیت مالت. مطالعات موردی فراوان، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار محققان، دانشجویان و متخصصان در زمینه‌های علم بذر، تحقیقات زراعی، علوم زراعی، زراعت و فناوری بذر قرار می‌دهد. کتاب راهنمای فیزیولوژی بذر موضوعات حیاتی را مورد بحث قرار می دهد که به عنوان پایه ای برای توسعه تکنیک ها و فرآیندهایی برای بهبود عملکرد بذر و عملکرد محصول عمل می کند. در این متن به بررسی این موارد می پردازید:

  • تأثیر محیط فیزیکی خاک بر جوانه زنی بذر
  • نقش فیزیولوژی، ژنتیک و محیط در شروع، نگهداری و خاتمه خواب
  • رابطه بین ختم خواب و سنتز و سیگنال دهی جیبرلین ها و اسید آبسیزیک
  • مکانیسم های زوال بذر ارتدوکس و رویکردهای ترمیم آسیب بذر
  • ویژگی ها، رفتار و مکانیسم های تحمل خشکی در دانه های مقاوم
  • نقش رطوبت دانه در حملات رادیکال های آزاد به دانه ها و عملکرد محافظتی الیگوساکاریدهای رافینوز
  • تولید رادیکال های آزاد و تاثیر آنها بر لیپیدها و پراکسیداسیون لیپیدی
  • اجزای کیفیت دانه در گیاهان روغنی و عوامل موثر بر آنها
  • اجزای ساختاری و عوامل ژنوتیپی و محیطی موثر بر کیفیت مالت جو

علاوه بر آخرین اطلاعات علمی در زمینه فیزیولوژی بذر، این متن بینش هایی را در مورد کاربردهای عملی آن دانش از طریق شرح زیر ارائه می دهد:

  • پروتکل های غربالگری برای تحمل جوانه زنی به دما و تنش آبی
  • روش‌های بهبود عملکرد بذر در مزرعه
  • تکنیک‌های کنترل جوانه‌زنی قبل از برداشت غلات
  • استراتژی‌های اصلاح و تولید برای بهبود کیفیت دانه
  • بر اساس جمعیت مدل‌های آستانه در پیش‌بینی الگوهای جوانه‌زنی و سبز شدن
  • مدل‌سازی تغییرات در خواب برای پیش‌بینی ظهور علف‌های هرز

بخش‌های مرجع گسترده همراه با هر فصل شامل متون پایه و تحقیقات جاری می‌شود. اصول و مفاهیم مورد بحث در متن از طریق معادلات، شکل‌ها و جداول که موضوعاتی مانند رژیم‌های حرارتی آب و خاک را پوشش می‌دهند، توضیح داده شده‌اند. پتانسیل آب بذر؛ اثرات دما و آب بر روی جوانه زنی؛ حمله رادیکال آزاد؛ و ساختارهای مولکولی این مرجع جامع و منحصر به فرد با بررسی مفاهیم، ​​تکنیک ها و فرآیندهای مربوط به جوانه زنی بذر و استقرار محصول، ابزاری ضروری برای دانشمندان بذر و متخصصان کشاورزی است. امروز آن را به کتابخانه خود اضافه کنید و تحقیقات فیزیولوژی بذر را برای ایجاد “محصولات بعدی” با کیفیت بالا انجام دهید!


The latest findings in seed physiology—discussed as they relate to agricultural problems! Presenting the latest findings in the area of seed physiology as well as the practical applications of that knowledge in the field, the Handbook of Seed Physiology: Applications to Agriculture provides a comprehensive view of seed biology and its role in crop performance. Key topics include seed germination, crop emergence, crop establishment, dormancy, preharvest sprouting, plant hormones, abscisic and giberellic acids, weeds, grain quality, oil crops, and malting quality. Abundant case studies provide information of value to researchers, students, and professionals in the fields of seed science, field crop research, crop science, agronomy, and seed technology. The Handbook of Seed Physiology discusses vital topics which serve as the basis for the development of techniques and processes to improve seed performance and crop yield. In this text, you will explore:

  • the effect of the soil physical environment on seed germination
  • the roles of physiology, genetics, and environment in the inception, maintenance, and termination of dormancy
  • the relationship between the termination of dormancy and the synthesis and signaling of gibberellins and abscisic acid
  • mechanisms of orthodox seed deterioration and approaches for repair of seed damage
  • characteristics, behavior, and mechanisms of desiccation tolerance in recalcitrant seeds
  • the role of seed moisture in free radical assaults on seeds and the protective function of raffinose oligosaccharides
  • the production of free radicals and their effect on lipids and lipid peroxidation
  • components of grain quality in oil crops and factors influencing them
  • structural components and genotypic and environmental factors affecting barley malting quality

In addition to the latest scientific information in the area of seed physiology, this text provides insights into practical applications of that knowledge through the description of:

  • screening protocols for germination tolerance to temperature and water stress
  • methods for improving seed performance in the field
  • techniques for controlling preharvest sprouting of cereals
  • breeding and production strategies for improving grain quality
  • population-based threshold models in the prediction of germination and emergence patterns
  • modeling changes in dormancy to predict weed emergence

Extensive reference sections accompanying each chapter include both foundation texts and current research. Principles and concepts discussed in the text are elaborated upon through equations, figures, and tables covering such topics as water and soil thermal regimes; seed water potential; temperature and water effects on germination; free radical attack; and molecular structures. Exploring concepts, techniques, and processes related to seed germination and crop establishment, this comprehensive, one-of-a-kind reference is an indispensable tool for seed scientists and agricultural professionals. Add it to your library today and put seed physiology research to work in establishing high-quality “next crops”!

دانلود کتاب «کتاب فیزیولوژی بذر: کاربردها در کشاورزی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.