کتاب الکترونیکی

کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان ویرایش چهارم

Handbook of Nutrition in the Aged Fourth Edition

دانلود کتاب Handbook of Nutrition in the Aged Fourth Edition (به فارسی: کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان ویرایش چهارم) نوشته شده توسط «Ronald Ross Watson»


اطلاعات کتاب کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان ویرایش چهارم

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Ronald Ross Watson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 384

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 1420059718 , 9781420059717

نوبت چاپ: 4

توضیحات کتاب کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان ویرایش چهارم

بررسی مفصل درمان های تغذیه ای مورد استفاده برای مبارزه با مسائل بهداشتی سالمندان
ترکیبی از نسل افزایش دهنده سالخوردگی و افزایش طول عمر آنها خوشبختانه با افزایش تحقیقات و درک بیشتر از ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری در سالمندان مواجه شده است. کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان: نسخه چهارم این بینش های پیشگامانه را به اشتراک می گذارد و به عنوان راهنمایی برای درک بهتر مشکلات سلامتی که در بزرگسالان سالخورده رخ می دهد و درمان های تغذیه ای که اثبات شده برای مبارزه با آنها و پیشگیری از آن ها به اثبات رسیده است.
به الزامات برای سلامت مطلوب سیستم های فیزیولوژیکی پیری می پردازد
این کار به شدت متمرکز، موانع تغذیه‌ای ویژه مرتبط با سالمندان را شناسایی می‌کند، به‌ویژه کاهش مصرف مواد مغذی که سلامتی را به خطر می‌اندازد. به عنوان یک متن جهانی مرتبط، این نسخه چهارم به طور گسترده بازبینی، به روز شده و گسترش یافته است تا آخرین تحقیقات در مورد تغذیه و پیری را منعکس کند. فصول جدید این نسخه شامل اطلاعاتی در مورد:
– آرتروز
– شناخت
– تغذیه و بیمار جراحی سالمندان
– مکمل های غذایی در مراقبت از شکستگی
– قهوه و فشار خون بالا
– طب آسیایی
این کتاب نه تنها برای متخصصان سالمندی و پیری، بلکه برای متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه و محققان سالمندی ابزاری ارزشمند است. تمام اطلاعات لازم برای کمک به جمعیت رو به رشد سالخورده در حفظ کیفیت زندگی سالم را فراهم می کند.


Detailed Review of Nutritional Therapies Used to Combat Elderly Health Issues
The combination of the aging baby-boomer generation and their increased longevity has been fortunately met with increased research and greater understanding of health promotion and disease prevention in the elderly. Handbook of Nutrition in the Aged: Fourth Edition shares these groundbreaking insights and serves as a guide to better understand health problems that occur in aging adults and the nutritional therapies that are proven to fight and prevent them.
Addresses Requirements for Optimum Health of Aging Physiological Systems
This sharply focused work recognizes the special nutrition hurdles associated with the aged, particularly the decline of nutrient intake that compromises health. As a globally relevant text, this fourth edition is extensively revised, updated, and expanded to reflect the latest research in nutrition and aging. New chapters to this edition include information on:
– Arthritis
– Cognition
– Nutrition and the geriatric surgery patient
– Nutrition supplementation in fracture care
– Coffee and hypertension
– Asian medicine
This book is a valuable tool not only for geriatricians and gerontologists, but also for dieticians, nutritionists, and aging researchers. It provides all the necessary information for assisting the growing aging population in maintaining a healthy quality of life.

دانلود کتاب «کتابچه راهنمای تغذیه در سالمندان ویرایش چهارم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.