کتاب الکترونیکی

راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods

دانلود کتاب Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods (به فارسی: راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی) نوشته شده توسط «Robert E. C. Wildman – Robert E.C. Wildman»


اطلاعات کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Robert E. C. Wildman – Robert E.C. Wildman

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 565

حجم کتاب: 37 مگابایت

کد کتاب: 0849387345 , 9780849387340 , 9781420036695

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی

قرن هاست که انسان درباره خواص دارویی برخی غذاها حدس و گمان می زند. تحقیقات علمی به ما نشان داده است که صدها ترکیب در غذاهای طبیعی وجود دارد که دارای خواص تقویت کننده سلامتی هستند. کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی مروری به روز و جامع از این زمینه به سرعت در حال رشد برای تغذیه ارائه می کند. این کتاب که توسط یک تیم بین المللی از کارشناسان نوشته شده است، تاریخچه مواد مغذی، ارتباط آنها با پیشگیری از بیماری ها و مسائل بازاریابی را پوشش می دهد. این کتاب که به خوبی تحقیق شده است، تشریح ساده ای از فعالیت های بین اندامی و درون سلولی این مواد را ارائه می دهد. این شامل ارقامی است که ساختار مولکولی و طراحی و همچنین مسیرهای متابولیک را نشان می‌دهد، و راهنمای عمیقی در مورد نزدیک به 200 ترکیبات غذایی در اختیار شما قرار می‌دهد. برای دهه‌ها توصیه‌های تغذیه‌ای بر روی آنچه نباید بخورید متمرکز شده‌اند. امروزه می‌دانیم که طرف دیگر سکه تغذیه – چه بخوریم – ممکن است به همان اندازه مهم باشد. کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی به بررسی رابطه علت و معلولی بین مواد مغذی و سلامتی می‌پردازد.


For centuries man has speculated about the medicinal properties of certain foods. Scientific investigation has shown us that hundreds of compounds exist in natural foods that have health promoting properties. The Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods presents an up-to-date and comprehensive review of this rapidly growing field for nutrition. Written by an international team of experts, the book covers the history of nutraceuticals, their connection to preventing diseases, and marketing issues. Well researched, the book provides an easy-to-follow delineation of interorgan and intracellular activities of these substances. It contains figures that illustrate the molecular structure and design as well as metabolic pathways, providing you with an in-depth guide to nearly 200 nutraceutical compounds.For decades nutritional recommendations have focused on what not to eat. Today, we understand that the other side of the nutritional coin – what to eat – may be equally if not more important. The Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods explores the cause-and-effect relationship between nutraceuticals and health.

دانلود کتاب «راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.