دانلود کتاب Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods (به فارسی: راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی) نوشته شده توسط «Robert E. C. Wildman – Robert E.C. Wildman»
اطلاعات کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Robert E. C. Wildman – Robert E.C. Wildman
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 565
حجم کتاب: 37 مگابایت
کد کتاب: 0849387345 , 9780849387340 , 9781420036695
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی
قرن هاست که انسان درباره خواص دارویی برخی غذاها حدس و گمان می زند. تحقیقات علمی به ما نشان داده است که صدها ترکیب در غذاهای طبیعی وجود دارد که دارای خواص تقویت کننده سلامتی هستند. کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی مروری به روز و جامع از این زمینه به سرعت در حال رشد برای تغذیه ارائه می کند. این کتاب که توسط یک تیم بین المللی از کارشناسان نوشته شده است، تاریخچه مواد مغذی، ارتباط آنها با پیشگیری از بیماری ها و مسائل بازاریابی را پوشش می دهد. این کتاب که به خوبی تحقیق شده است، تشریح ساده ای از فعالیت های بین اندامی و درون سلولی این مواد را ارائه می دهد. این شامل ارقامی است که ساختار مولکولی و طراحی و همچنین مسیرهای متابولیک را نشان میدهد، و راهنمای عمیقی در مورد نزدیک به 200 ترکیبات غذایی در اختیار شما قرار میدهد. برای دههها توصیههای تغذیهای بر روی آنچه نباید بخورید متمرکز شدهاند. امروزه میدانیم که طرف دیگر سکه تغذیه – چه بخوریم – ممکن است به همان اندازه مهم باشد. کتاب راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی به بررسی رابطه علت و معلولی بین مواد مغذی و سلامتی میپردازد.
دانلود کتاب «راهنمای مواد مغذی و غذاهای کاربردی»