کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک

Handbook of Maize: Genetics and Genomics

دانلود کتاب Handbook of Maize: Genetics and Genomics (به فارسی: کتاب راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک) نوشته شده توسط «Ed Coe (auth.) – Jeffrey L. Bennetzen – Sarah Hake (eds.)»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer-Verlag New York

نویسنده: Ed Coe (auth.) – Jeffrey L. Bennetzen – Sarah Hake (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 800

حجم کتاب: 30 مگابایت

کد کتاب: 9783540170150

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک

راهنمای ذرت

ویرایش جف بنتزن و سارا هیک

ذرت یکی از محصولات زراعی با ارزش بالا در جهان است که دارای چندین میلیارد است. کمک سالانه دلار به کشاورزی سازگاری زیاد و عملکرد بالای ذرت به عنوان یک محصول غذایی، خوراک و علوفه منجر به تولید آن در مقیاس انبوه شده است و سطح زیر کشت به قیمت سایر محصولات افزایش می یابد. ذرت در استفاده غیر غذایی خود توسعه یافته است و منبع اصلی اتانول برای سوخت در ایالات متحده است. علاوه بر این، ذرت محور اصلی بحث گیاهان تراریخته را به خود اختصاص داده است و به عنوان یکی از اولین محصولات غذایی با گونه های تراریخته تجاری سازی شده عمل می کند. انتشار توالی ژنوم ذرت در سال 2008 ساختار و محتوای ژنی اولین ژنوم گیاهی با اندازه متوسط ​​را نشان می‌دهد و پیچیده‌ترین ژنوم تعیین‌شده از هر موجود زنده تا به امروز خواهد بود.

فراتر از سهم عمده کشاورزی و اقتصادی، ذرت یک گونه نمونه برای ژنتیک بوده است، زیرا اولین گیاهی بود که نقشه ژنتیکی داشت که در ابتدا توسط امرسون و همکارانش در سال 1935 منتشر شد. پدیده های ژنتیکی مرکزی مانند انتقال پذیر. عناصر، سازمان‌دهنده‌های هسته‌ای، تلومرها و تنظیم ژن اپی ژنتیک ابتدا در ذرت کشف شدند و بعداً مشخص شد که ویژگی‌های ژنوم یوکاریوتی جهانی هستند. این مشارکت‌های ژنتیکی کلیدی ادامه می‌یابد، از جمله رهبری در توصیف تکامل ژنوم‌های بسیار ناپایدار که در گیاهان گلدار رایج است.

در میان محققان علوم گیاهی، ذرت دومین جامعه تحقیقاتی بزرگ را دارد که تنها پس از جامعه آرابیدوپسیس قرار دارد. با وجود وسعت و گستره این جامعه، کتاب جامعی در مورد زیست شناسی ذرت – با هدف قرار دادن ژنتیک، ژنومیک یا زیست شناسی کلی – منتشر نشده است. از این رو، یک جلد مدرن و جامع در مورد وضعیت (و آینده) ذرت به عنوان گونه ای برای مطالعه بیولوژیکی بسیار ضروری است.

راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک بر گذشته، حال و آینده ذرت به عنوان مدلی برای ژنتیک گیاهی و بهبود محصول تمرکز دارد. این کتاب شامل فصول از مهمترین متخصصان ذرت در مورد نقش ذرت در منشا ژنتیک گیاهی، در بهبود محصولات مدرن و در مطالعه ساختار ژنوم، عملکرد و تکامل است.

جف بنتزن، Ph.D. پروفسور نورمن و دوریس گیلز در زیست شناسی مولکولی و ژنومیک عملکردی در دانشگاه جورجیا، و همچنین محقق برجسته اتحاد تحقیقات جورجیا است. او ساختار و تکامل ژنوم ذرت را در 28 سال گذشته مطالعه کرده است.

سارا هیک، دکتری. مدیر مرکز بیان ژن گیاهی وزارت کشاورزی ایالات متحده – خدمات تحقیقات کشاورزی و دانشگاه کالیفرنیا، برکلی است. او همچنین استادیار دپارتمان زیست شناسی گیاهی و میکروبی در U.C. Berkeley است. او در طول فعالیت علمی خود روی ذرت کار کرده است.


Handbook of Maize

Edited by Jeff Bennetzen and Sarah Hake

Maize is one of the world’s highest value crops, with a multibillion dollar annual contribution to agriculture. The great adaptability and high yield of maize as a food, feed and forage crop have led to its production on a massive scale, with acreage expanding at the expense of other crops. Maize has developed in its non-food usage, comprising a major source of ethanol for fuel in the United States. In addition, maize has occupied center stage in the transgenic plant controversy, serving as one of the first food crops with commercialized transgenic varieties. The release of the genome sequence of maize in 2008 will indicate the structure and gene content of the first average-size plant genome and will be the most complex genome sequenced from any organism to date.

Beyond its major agricultural and economic contributions, maize has been a model species for genetics since it was the first plant to have a genetic map, initially published by Emerson and colleagues in 1935. Such central genetic phenomena as transposable elements, nucleolar organizers, telomeres and epigenetic gene regulation were discovered first in maize, and later found to be universal eukaryotic genome properties. These key genetic contributions continue, including taking the lead in the characterization of the evolution of the highly unstable genomes so common in flowering plants.

Among plant science researchers, maize has the second largest research community, trailing only the Arabidopsis community. Despite the size and scope of this community, a comprehensive book on the biology of maize – targeting genetics, genomics or overall biology – has not been published. Hence, a modern and comprehensive volume on the status (and future) of maize as a species for biological study is highly warranted.

Handbook of Maize: Genetics and Genomics centers on the past, present and future of maize as a model for plant genetics and crop improvement. The book includes chapters from the foremost maize experts on the role of maize in the origin of plant genetics, in modern crop improvement and in the study of genome structure, function and evolution.

Jeff Bennetzen, Ph.D. is the Norman and Doris Giles Professor of Molecular Biology and Functional Genomics at the University of Georgia, and is also a Georgia Research Alliance Eminent Scholar. He has studied the structure and evolution of the maize genome for the last 28 years.

Sarah Hake, Ph.D. is the Director of the Plant Gene Expression Center of the United States Department of Agriculture – Agricultural Research Service and University of California, Berkeley. She is also an adjunct Professor in the Department of Plant and Microbial Biology at U. C. Berkeley. She has worked on maize throughout her scientific career.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای ذرت: ژنتیک و ژنومیک»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.