کتاب الکترونیکی

کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی

Handbook of Functional Dairy Products

دانلود کتاب Handbook of Functional Dairy Products (به فارسی: کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی) نوشته شده توسط «Colette Shortt – John O’Brien»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Colette Shortt – John O’Brien

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 314

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 1587160773 , 9781587160776

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی

محصولات لبنی کاربردی در دو دهه گذشته کانون تحقیقات شدید و توسعه محصول بوده است. در نهایت، این اطلاعات ارزشمند در یک منبع جمع‌آوری شده است که پیشرفت‌های کلیدی را در مواد و محصولات لبنی کاربردی نشان می‌دهد و مسیرهای بازاریابی و توسعه محصول را مشخص می‌کند. هندبوک محصولات لبنی عملکردی به بررسی فرآیند توسعه محصول و پویایی بازار منجر به نوآوری محصول می‌شود. فصل‌ها به بررسی مواد و محصولات خاص، مسائل ایمنی و فناوری، تأثیر بیوتکنولوژی، محیط نظارتی، و ارتباطات مزایای سلامتی می‌پردازند. تاکید بر سهم بالقوه محصولات لبنی کاربردی در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری است و شامل بحث های عمیق در مورد انتخاب، تولید و مزایای پروبیوتیک ها، کربوهیدرات های مشتق شده از لبنیات و پری بیوتیک ها، پپتیدهای فعال زیستی، سیستم ایمنی است. اثرات تعدیل کننده مواد لبنی، اثرات سلامتی اسید لینولئیک مزدوج (CLA) و تقویت کلسیم و آهن. با انبوهی از یافته های تحقیقاتی جدید و راهنمایی های روشنگرانه برای توسعه دهندگان محصولات غذایی، این مرجع جامع برای همه افراد درگیر در علم ضروری است. ، توسعه و بازاریابی محصولات لبنی کاربردی.


Functional dairy products have been the focus of intense research and product development over the last two decades. At last, this valuable information has been compiled into one resource that reveals key advances in functional dairy ingredients and products and identifies directions for marketing and product development. Handbook of Functional Dairy Products explores the product development process and the market dynamics driving product innovation. Chapters examine specific ingredients and products, safety and technology issues, the impact of biotechnology, the regulatory environment, and the communication of health benefits. Emphasis is placed on the potential contribution of functional dairy products in the maintenance of health and prevention of disease, and includes in-depth discussions of the selection, production, and benefits of probiotics, dairy-derived carbohydrates and prebiotics, bioactive peptides, the immune modulating effects of dairy ingredients, the health effects of conjugated linoleic acid (CLA), and calcium and iron fortification.With a wealth of new research findings and insightful guidance for food product developers, this comprehensive reference is a must for everyone involved in the science, development, and marketing of functional dairy products.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.