دانلود کتاب Handbook of Functional Dairy Products (به فارسی: کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی) نوشته شده توسط «Colette Shortt – John O’Brien»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Colette Shortt – John O’Brien
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 314
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 1587160773 , 9781587160776
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی
محصولات لبنی کاربردی در دو دهه گذشته کانون تحقیقات شدید و توسعه محصول بوده است. در نهایت، این اطلاعات ارزشمند در یک منبع جمعآوری شده است که پیشرفتهای کلیدی را در مواد و محصولات لبنی کاربردی نشان میدهد و مسیرهای بازاریابی و توسعه محصول را مشخص میکند. هندبوک محصولات لبنی عملکردی به بررسی فرآیند توسعه محصول و پویایی بازار منجر به نوآوری محصول میشود. فصلها به بررسی مواد و محصولات خاص، مسائل ایمنی و فناوری، تأثیر بیوتکنولوژی، محیط نظارتی، و ارتباطات مزایای سلامتی میپردازند. تاکید بر سهم بالقوه محصولات لبنی کاربردی در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری است و شامل بحث های عمیق در مورد انتخاب، تولید و مزایای پروبیوتیک ها، کربوهیدرات های مشتق شده از لبنیات و پری بیوتیک ها، پپتیدهای فعال زیستی، سیستم ایمنی است. اثرات تعدیل کننده مواد لبنی، اثرات سلامتی اسید لینولئیک مزدوج (CLA) و تقویت کلسیم و آهن. با انبوهی از یافته های تحقیقاتی جدید و راهنمایی های روشنگرانه برای توسعه دهندگان محصولات غذایی، این مرجع جامع برای همه افراد درگیر در علم ضروری است. ، توسعه و بازاریابی محصولات لبنی کاربردی.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای محصولات لبنی کاربردی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.